Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydki chłopak 23

Brzydki.ale wrażliwy chłopak pragnie poznać brzydka przyjaciółkę.

Polecane posty

Gość Brzydki chłopak 23

Hej jestem 23letnim.bardzo wysokim chłopakiem.który mając brzydka twarz jeśt skazany przez życie na samotność i brak emocji..nie chce już dłużej tak.wierzę że istnieją i napiszą na moim temacie dziewczyny.które również świat uznaje za niepiękne.ale również pragną być zauważone.kochane.otoczone troską.. Jestem wrażliwym.inteligentnym.opiekuńczym.kulturalnym chłopakiem.który bardzo potrzebujeTWOJEGO ciepła..POZNAJMY SIĘ-może wbrew opiniom innych poznamy smak szczęścia i miłości?może sobie się spodobamy?proszę..napisz..sebkas@onet.eu

Gość Brzydki chłopak 23
Nawet jedną dziewczyna się nie odezwie?:'(

Gość Vella
powiedz, co dokładnie Ci się w Tobie nie podoba?

Gość Brzydki chłopak 23
Nie założyłem tematu by opowiadać o swojej brzydkiej twarzy.ale z chęci poznania dziewczyn.które są w stanie ja zaakceptować i chcą mnie poznać bliżej..dać szansę na pokazanie jakim człowiekiem jestem.mimo wszystko

Gość Vella
w porządku powodzenia :) myślałam, że chcesz też o tym pogadać może

Zacznij od innego obrazu samego siebie. Z takim nastawieniem nie stworzysz związku. Bo ludzie w związku MAJĄ się sobie podobać. ps. Jak jesteś wysoki to już duży plus....no sam widzisz, powodzenia

Gość Vella
dobrze powiedziane Aggie :)

Gość Brzydki chłopak 23
Przecież nie mówię z góry o związku zresztą chyba nie potrafiłbym się w nim odnaleźć..jestem osoba.która ciągle była i jeśt odrzucana i traktowana za gorsza przez to.jak wygląda..boję się nawet wychodzić z domu.a chciałbym studiować.iść do pracy.cieszyć się życiem..nie potrafię..dodam że mam22lata..zawsze byłem sam..nie mam przyjaciół.bo nawet jeśli każdemu pomagałem i się starałem być wsparciem dla kogoś.to po pewnym czasie ta osoba poprostu mnie olewala..kumple-których znam od dzieciństwa.nigdy nawet nie zaproponowali mi bym poszedł z nimi np do klubu..bo nie jestem glamour..tylko obciachowy..znam kolesia który ma może170i twarz pełną bliźn po trądziku..a jednak ma przyjaciół.lubią go dziewczyny..a jeśt takim głąbem..już nie wiem co mam robić..oddałbym wszystko za normalną twarz..wszystko..

Gość Fajny chlopak z ciebie
Az szkoda ze jestem troche starsza . No i jeszcze masz plusa za to ze nie uzalasz sie ze jestes brzydki i skazany na brzydkie dziewczyny ,tak jak wiekszosc prawikow na tym forum , tylko otwarcie piszesz ze chcesz miec brzydka .Zycze Ci by to jakas dziewczyna docenila .

Moim zdaniem pleciesz jakieś dziwne rzeczy:O Co to znaczy masz "nienormalną" twarz? Czyli jaką? widziałeś kiedyś ludzi ze strasznymi chorobami lub po wypadku? Chciałbyś się może z nimi zamienić? to że masz kompleksy to fakt, ale wierz mi, dziewczyny na odległość widzą faceta z mega kompleksami i to jest główny powód dla którego nie chcą się z nim zadawać.

Poza tym nie nadużywaj słowa 'wszystko'....bo wszystko to naprawdę znaczy wszystko, chyba za bardzo nie zdajesz sobie jeszcze z tego sprawy.

Gość brzydka ona ...brzydki on ...
...a taka ladna milosc .

Gość Brzydki chłopak 23
Wiesz ja zawsze chciałem poznać dziewczynę starsza od siebie..może napiszesz-wiadomo że to nic zobowiązującego a być może nawiąże się między nami nic sympatii?mój mail jeśt wyżej..czekam..cóż wiem że są osoby z zniekształconymi twarzami etc..bardzo im współczuję i podziwiam że mimo to cieszą się życiem..czasem nawet znajdują miłość..widać ja na nią nie zasługuje..nie wyobrażam sobie wręcz że jakąś dziewczyna mogłaby mnie zaakceptować..chcieć przytulić pocałować..to niępojete dla mnie..ps wg mnie dziewczyny uważane za mniej atrakcyjne są najpiękniejsze-bo naogol mają dobre serduszka.są kochające.wrażliwe.opiekuńcze..takie słodkie istotki którymi chciałbym się zaopiekować i tulic tulic tulic..

te atrakcyjniejsze również mogą mieć dobre serduszka :O aż ciekawa jestem co masz nie tak z tą swoją twarzą....

Gość jghjnhgnj
Chłopaku nawet najbrzydsza kobieta nie przyzna się, że jest brzydka. Każda uważa się za bóstwo czy 8 cud świata.

Gość nknkn
mm, no kobiety raczej zaniżają swoją samoocenę, przynajmniej te normalne. nie ma to jak pasztet uważający się za argentyńską wołowinę :D

Gość 1442
Skąd jesteś? Znam dziewczynę z Gdańska 22-letnią, która nigdy nie miała chłopaka, bo jest brzydka, a bardzo pragnie miłości.

Gość Fajny chlopak z ciebie,
tylko ze ja jestem troche duzo starsza , po trzydziestce ,ale podoba mi sie twoja wrazliwosc , balabym sie jednak ze zycie cie zmieni . Obys trafil na taka dziewczyne , ktora jesli nie bedzie zbyt piekna ,by docenila to ze spotkala na swojej drodze tak fajnego faceta . A wy prawiczki , dalej sie uzalajcie nad swoim losem , snijcie o pieknosciach ,tyle waszego ze sobie pomarzycie .Ciagle placzecie ze nigdy was nie bedzie stac na piekna dziewczyne , a te brzydsze ponizacie i wysmiewacie sie z nich . Do kogo macie wiec pretensje ,skoro nie potraficie zainteresowac sie brzydka dziewczyna to nie dziwcie sie ze piekna tez sie wami nie zainteresuje . To tak samo jak osoba niepelnosprawna szuka tylko osoby zdrowej do zwiazku i ma pretensje ze ta zdrowa tez chce tylko zdrowa .

Gość Brzydki chłopak 23
Jestem z rzeszowa..chętnie ja poznam przecież pisać można bez względu na odległość..to sympatycznej dziewczyny po 30-mimo wszystko proszę odezwij się do mnie bardzo mnie zaintrygowałas chyba przyjaźń nie patrzy w kalendarz prawda?

Gość nmhmjghjkhhj
Fajny chlopak z ciebie, tylko ze ja jestem troche duzo starsza , po trzydziestce ,ale podoba mi sie twoja wrazliwosc , balabym sie jednak ze zycie cie zmieni . Obys trafil na taka dziewczyne , ktora jesli nie bedzie zbyt piekna ,by docenila to ze spotkala na swojej drodze tak fajnego faceta . A wy prawiczki , dalej sie uzalajcie nad swoim losem , snijcie o pieknosciach ,tyle waszego ze sobie pomarzycie .Ciagle placzecie ze nigdy was nie bedzie stac na piekna dziewczyne , a te brzydsze ponizacie i wysmiewacie sie z nich . Do kogo macie wiec pretensje ,skoro nie potraficie zainteresowac sie brzydka dziewczyna to nie dziwcie sie ze piekna tez sie wami nie zainteresuje . To tak samo jak osoba niepelnosprawna szuka tylko osoby zdrowej do zwiazku i ma pretensje ze ta zdrowa tez chce tylko zdrowa . t t Co Wy się uwzięłyście na tych prawiczków? Prawiczek chciałby choćby przeciętną zadbaną dziewczynę na swoim poziomie i tyle. Naprawdę ten brak doświadczenia seksualnego musi sprawiać u Was aż taką pogardę do drugiego człowieka?

ja tam nic do nich nie mam....ale wystarczy czasem przeczytać o tym jak pierdolą trzy po trzy :O

Gość nmhmjghjkhhj
równie dobrze te rzeczy może pisać kobieta. Przecież nie wiadomo kto te teksty pisze zresztą.

Gość dck
ja pierdziele, ten sam temat tego samego frustrata do zrzygania dzień w dzień

Gość Brzydki chłopak
Czy ktoś jeszcze odezwie się?żadna dziewczyna nie chce poznać kogoś takiego?

Gość sdasdwqr3
a jesteś przecwelony?

Gość kokoeurodpk
sranie w banie nie dajcie się na to nabrać codziennie na cafe pojawia się taki temat jakby chłopak serio chciał kogoś poznać to ruszyłby dupsko z domu i spróbował poderwać jakąś dziewczynę zwykły oszust albo laska się podszywa

Gość Też niezbyt przystojny
Kolego laski nie rozumieją że większość brzydkich ludzi (w tym również kobiety) są wrażliwi,skromni,empatyczni i uczuciowi.A większość przystojniaków to cholery.W moim otoczeniu jakoś się potwierdza ta teza!