Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama córki dzieciatej

Moja 22 letnia córka ma dwoje dzieci, trzeba szybko wziąć ślub!!

Polecane posty

Moja 22letnia córka ma kilkumiesięczne bliźniaki. Z ojcem swoich dzieci już dwukrotnie się rozchodziła i wracała do niego, on ją zostawił w chwili kiedy była w ciąży. Teraz chce wrócić, dlatego ja chce by oni jak najszybciej wzieli ślub. Prosiłam wszystkich, swojego męża, swojego teścia by namówili córke do tego by przyjeła jego oświadczyny ale usłyszałam od nich że to jeszcze za wcześnie na ślub. Ale ja zamierzam zmusić córke do tego małżeństwa, dla jej dobra i dla jej własnego dobra. Wiecie jak samotna matka w dodatku z dwójką dzieci nieślubnych jest prześladowana w społeczeństwie.

Gość ulurru
a gdzie mieszkasz -mal e miasto wiocha duz e miasto?

Gość ulurru
w malych dziurach to masakra- kaplani i mohery to by matki nieslubnych dzieci ukamiowały

We Wrocławiu ale dla społeczeństwa samotna matka to ktoś kto się nie szanował. Ja chce by ona wzieła ślub i zrobiła to dla dobra swojego i swoich dzieci. W końcu to chłopcy, oni potrzebują meskiego wzoru.

Gość ulurru
al e jest anonimowosc- no tak kapplani prowadzą na gonke przeciw matkom nieslubnuch dzieci -- lepiej byc zona ze wzgledow prawnych - tatusia zaciagnac do USC-

Gość hhhhi14
nie ma czegos takiego jak męski wzór , to zanika a za kilka lat juz nie bedzie

Gość hhhhi14
zresztą on sie nie nadaje na ojca, pomoz jej lepiej szukac odpowiedniego mezczyzny który ja pokocha i zaakceptuje te dzieci bo ten pajac ''ojciec'' predzej czy pozniej ją zostawi/zdradzi i zadręczy psychicznie. Nie ma nic gorszego niz toksyczne zwiazki i malzenstwa ''dla dobra dzieci''

Gość lumillka
pejczem do slubu jej nie zaciagniesz-musi zam a tego cchciec

Skoro, jak mowisz, rozchodza sie i wracaja, to rzeczywiscie na slub nie sa gotowi. To musi byc ich decyzja. No i uwazam, ze mimo wszystko lepiej jest byc samotna matka (sama z takiej rodziny pochodze) niz slub na sile i tkwienie np. w toksycznym zwiazku na sile "bo jestesmy po slubie".

Gość a ona wie kto jest chociaż
ojcem tych dzieci?