Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania2334343434

Czy on mnie olewa wg was?

Polecane posty

Gość ania2334343434

Chciałabym zeby ktoś spojrzał na ta sytuacje obiektywnie. Spotykam sie z pewnym facetem ( 28 lat ) od ponad 3 miesiecy. Niestety dzieli nas bardzo duzo odległość tzn ponad 400 km. On od poczatku dał mi do zroumienia ,ze raczej go nie interesuje stały zwiazek. Nie powiedział tego wprost ,ale mi zasugerował. I przez te 3 miesiece spotkaliśmy sie 4 razy po pare dni . Wczesniej tez sie znaliśmy ,ale licze te spotkania od kiedy ze soba sypiamy. Niestety czesciej sie nie dało bo albo on albo ja nie mogliśmy (np ja czasem pracuje w weekendy) . On do mnie pisze codzien ,ale rzadko tzn 2 ,3 smsy dziennie . Odpisuje nie raz po paru godzinach ,a nawet zdarzyło my sie ze 3 razy nie odpisać cały dzien ,a potem rano tlumaczyc sie czemu tak było. On czesciej sie odzywa ode mnie bo ja nie chcemu sie narzucac... jest zawsze miły , czasem pisze czułe słowa ... co o tym myslicie?

Gość fsssssssssss
facet ma darmową dupodajkę i używa kiedy chce, a to, że czasem napisze miłe słówko, świadczy, że jest dobrze wychowany

Gość wiziwaa
facet mieszka hen daleko, dopy mu dała pare razy i się jara jak przylotem UFO do miasta zamiast zapytać go wprost siedzi i snuje domysły co do niej czuje ja pierdoIe :O