Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam o droge

Czy dziewczyna mająca własną firme zainteresowała by się długotrwalebezrobotnym?

Polecane posty

Gość Pytam o droge

dzięki za odpowiedzi

Gość Pytam o droge
ktoś odpowie?? Nie..... dlaczego tutaj na tym forum osoby bezrobotne trakuje się jak kogoś "z trądem" a tak naprawde co druga osoba tutaj taka jest

Gość jesteś bezrobotny i głupi
dlaczego miałaby się zainteresować???? nie powiesz mi, ze zdowy, młody facet siedzacy na dupie i nic nierobiacy jest atrakcyjny dla ambitnej i zaradnej kobietki.

Gość Pytam o droge
acha dzięki....

Gość jesteś bezrobotny i głupi
a dlaczego jestes bezrobotny? i Ile masz lat? masz jakąs konkretną na oku czy tak ogólnie pytasz

Gość Pytam o droge
tak mam konkretną na oku dlaczego jestem na bezrobociu - bo jestem, bo nie chce mi się już nawet szukać tutaj w Polsce... a tam gdzie mieszkam jest totalne bezrobocie Wcześniej jeździłem za granice, to się skonczyło i nie moge znaleźć nic młody nie jestem

Gość gedoline
hmm to zależy dlaczego jest bezrobotny :/

Gość powiem tak.
Tak. Halinka Kiepska.

Gość jhajdh
Jeśli jest długotrwale bezrobotny to niewiele może to usprawiedliwić. Kobiecie musi mężczyzna czymś imponować. Musi mieć w sobie tą iskrę. Masz jakieś zainteresowania? Czy tylko siedzisz w domu i biadolisz przed kompem? Widzisz mężczyźni czasem są tacy, że kobietą chcą się zaopiekować, czują się z tym męscy. Niestety dla Ciebie kobiety nie mają takiej potrzeby. Dla kobiet facet musi być zaradny, ciekawy. Muszą się czuć przy nim bezpiecznie. I praca lub jej brak jest tu dużym wyznacznikiem zaradności. Tu nie chodzi o kasę ale o to, czy robisz coś by znaleźć tą pracę, kształcisz się, jesteś aktywny w tym szukaniu.