Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamil28

Było dobrze i nagle nie jest ?

Polecane posty

Gość kamil28

Witam, Zaczne od tego że spotykałem się z kobietą z pracy. Wszystko było w jak najlepszym porządku. Częste randki spotkania miłe spędzanie czasu. Doszło do zbliżenia pocałunki przytulania ... . Po pewnym czasie oznajmiła mi ze ma zamiar wyjechać na 5 tygodni do Niemiec, spytała się mnie czy to zakceptuję. Stwierdziłem jasno że tak że będę na nią czekał. Wszystko ok do dzisiaj wczoraj byliśmy na imprezie. Rano zaciekawiony zadzwoniłem do niej zapytać się czy wstała i jak się czuje, mieliśmy się spotkać ale oznajmiła że plany się zmieniły że musi jechać do domu że się nie spotkamy bo ma napięty grafik w weekend i w tygodniu. I że ma nadzieję że nie oczekuję od niej czegokolwiek i co śmieszne abym zajął się własnym życiem .... Jak mam to interpretować ? Mam zamiar do niej sie nie odzywać ani w pracy ani wogóle .... Zastanawiam się jak można komuś coś takiego z dnia na dzień powiedzieć ? Jeszcze 3 dni temu rozmawialiśmy przez telefon i powiedziała że jak wróci to będzie chciała abym jej poświęcił mój czas. Do wyjazdu będę spotykał sięz nią w pracy jak mam do tego podchodzić odzywać się ?

Gość taaki jeeden...
Komunikat jest jasny nie chce abyś robił sobie jakieś nadzieje i się odczepił. Może poznała kogoś na tym wyjeździe i to dlatego tak się zachowuje. Jak będzie unikać kontaktu, będzie oschła to też ją olej, nie proś o kontakt bo to tylko spowoduje, że bardziej Cię znienawidzi, nie to nie i szukaj dalej

Gość kamil28
Fajnie jak kobieta potrafi zmienić zdanie z dnia na dzień i nie wiadomo jaki jest tego powód ...

Gość BzduraMordo
Bzdura stary. typowe - za duzo inwestowales w ta relacje, zobaczyla ze jej pieskujesz, poczula sie pewna i zaczela tak robic. Metoda prosta: chlodnik (poczytaj sobie na google) na kilka dni, kompeltna olewka, alez klasa i nie ostentacyjnie. Nie to nie, nie istniejsze dla niej, ona dla Ciebie. Gwarantuje Ci ze za kilka dni sie odezwei. na 100%, przerabialem to setki razy.

Gość belladonna :)
typowo kobiece każda w ciągu 5 minut potrafi zdanie zmienić z 10 razy , przewrotne są , niestabilne i same nie wiedzą czego chcą :)

Gość BzduraMordo
olewasz takie humory, shit testy itd.

Gość małgośka móiwa mi
Gwarantuje Ci ze za kilka dni sie odezwei. na 100%, przerabialem to setki razy. no gwaranyuję Ci że ze mna byś się pzrejechał. W łąśnie taki jeden próbował ze mna takich gierek, ale jakiez było jego zdziwinienie, kiedy nie odezwałam się ani po 1 dniu, ani po tygodniu, ani po miesiącu, ani po 3 :-D za to on sam po tym czasie zaczał dzwonić i błagać o przebaczenie :-O nie warto grać z uczuciami drugiej osoby, bo to się zawsze zemści

Gość małgośka móiwa mi
pogadaj z nią , ale tylko raz. Powiedz, z echciałbyś poznać przyczynę takiego jej zachowania, bo skoro ma Ciebie dośc to ok, przymusu nie ma, ale chciałbyś zachować jako takie relacjie w pracy.

Gość magosiamówilici
no dobre relacje to chyba norma w kulturalnym społeczeństwie bez względu na wydarzenia :)

Gość BzduraMordo
odezwalabys sie zatem za kilka msc;] zasada jest jedna - ona zerwala/urawla kontakt itd - ona musi go naprawic...sorry ale nie jestes jeszcze z nia w zadnym zwiazku/relacji itd a ona juz Toba ladnie manipuluje no offence.

Gość Esma500
i Ty sie dziwisz ?

Gość BzduraMordo
z autopsji znam rozne historie, np. taka ze panna jak mnie rzucala to mowila zebym mial honor, nie osmieszal sie w jej oczach i nie szukal nigy kontaktow, ze nidy ze mna nie bedzie itd (chociaz bylismy ze soba przez rok i to bardzo burzliwie)...po pol roku dzwoni i prosi o spotkanie, ze trzeba sobie dawac szanse, ze przemyslala itd.

Gość kamil28
Dobrze mówicie. Ciekawe jak w pracy będzie ...

Gość BzduraMordo
hehe tzn kto mowi dobrze ?:) bedzie ok stary ;] serio, nie rob zbednych ruchow i zachowuj sie naturalnie, usmiech i klasa. poczekaj kilka dni na jakis bzdurny powod kotnaktu jak zobaczey ze nie latasz za nia i jej nie przepraszasz, nie ptytasz, nie prosisz o szanse itd.

Gość Będzie ok!
Z rogami da się żyć.

Gość kamil28
Bzdura mordko tak uczynię ;). Jesteś dostępny pod gg ?

Gość BzduraMordo
niestety nie, ale podaj mi swojego maila to cos Ci wysle;]

Gość kamil28
ebri@o2.pl moj mail :)

Gość BzduraMordo
daj mi z 1h bo teraz nie mam czasu, ale dam Ci cos co moze Cie zainteresowawc:)

Gość kamil28
Spoko ;) ale powiem ci ze zaczynam zlewać tą sytuację. Zawsze ja wychodziłem z inicjatywą nie to nie . Niech robi co chce .

Gość kamil28
A tekst zajmij się swoim życiem to jest masakra jakąś i moim zdaniem jest bardzo niegrzeczny,

Gość BzduraMordo
olewasz takie akcje, serio ;] nie przejmuj sie ;]

Gość kamil28
No i się skonczylo na tym ze w pracy wziela mnie na bok i powiedziała że możemy zostać kumplami bo tak będzie lepiej. Nie jest gotowa na żaden związek ......