Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melancholik pyta

czy któraś z was ma / miała faceta melancholika ?

Polecane posty

Gość melancholik pyta

krótka piłka czy taki facet może się podobać ?

Gość nie generalizuj
facet z melancholią to taki co ma depresję. Więc kobieta mu niepotrzebna :D Chyba że pod słowem melancholia upatrywałeś innego znaczenia?

Gość przedstawiciel sssamęęęczonych
"krótka piłka czy taki facet może się podobać ?" - nie (Pozdrawiam, Natasza)

Gość melancholik pyta
ok żeby było jasne i nie było wątpliwosci ,ze to facet który ma wieczną depresję nie... chodzi o takiego ,który ma skłonności do zadumy , cisza mu nie obca , lubi sobie nieraz popatrzeć w niebo , poczytać książkę , który bardziej woli słuchać niż mówić z przewagą czarnego poczucia humoru , który przeważnie nie jest duszą towarzystwa w licznym gronie. reszta w normie

Gość a taki :)
no to mi by sie podobal. Gdyby jeszcze przedsiębiorczy i zaradny był.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa1
ja jestem melancholiczka ,a moi faceci to przewaznie byly moje przeciwienstwa czyli towarzyscy ,weseli... ten co jest teraz tez taki wlasnie jest.. i jeszcze ma ,, pstro w glowie" troche

Gość hgggggggg777
ja nie jestem kobietą tylko facetem takim jak Ty, mialem dawno temu kobiete ale mnie zostawiła :( szukała we mnie wlasnie spokoju, stabilizacji, poczucia bezpieczenstwa a potem..znow jej odwalilo i wrocila do dawnego styu zycia ..imprezki, alkhol etc :O

Gość melancholik pyta
taki trochę włóczykij z muminków

uwielbiałam włóczykija reszta muminków to przy nim wkurwiające stwory :classic_cool:

Gość melancholik pyta
hgggggggg777 miałem identyczną sytuację samotny włuczykij dobry jest na taki przestój w życiu ..no ,ale widocznie taki nasz los ..może do tego zostaliśmy stworzeni ,żeby dawać spokój , bezpieczeństwo czasami trochę romantycznego szaleństwa ..

Gość przedstawiciel sssamęęęczonych
@ melancholik pyta 17:15 chodzi o takiego ,który ma skłonności do zadumy , cisza mu nie obca , lubi sobie nieraz popatrzeć w niebo , poczytać książkę , który bardziej woli słuchać niż mówić z przewagą czarnego poczucia humoru , który przeważnie nie jest duszą towarzystwa w licznym gronie. reszta w normie Nie no!. ok. Ale -> Proporcje. Ważne są proporcje. Tak samo jest w drugą stronę. Flirciarz, fircyk i wesołek "na wciąż" bez "zastanowienia się" nad tym co robią i czego chcą oraz bez zachowania dozy "zdrowego rozsądku" też są męczący. Proporcje. Proporcje. Proporcje!.

Gość melancholik pyta
whedif ,a gdzie podział się w takim razie twój włóczykij ?

Gość melancholik pyta
nawet włóczykij czuje się czasami samotny ..jesień już się zbliża ..noce coraz dłuższe

Gość vadrouilleur
włóczykij siedzi sobie gdzieś i myśli, ale jak się już namyśli to pojawi się w życiu whedif

Abraham Lincoln był melancholikiem, historycy podejrzewają, że przez większość życia cierpiał na depresję kliniczną. Dziewczyny drwiły z niego niemiłosiernie jako, że był on bardzo wysoki już we wczesnej młodości i do tego niezdarny - ten więc unikał ich towarzystwa i pajcował aby ukryć swoją nieśmiałość. ­ Zatem skoro TAKI człowiek pokazał w młodości środkowy palec wszystkim lafiryndom co chciały mieć faceta do tańca i do różańca i nie ugiął się pod presją bycia cool to ty możesz i powinieneś tym bardziej.

Gość melancholik pyta
Darker ,ale ja nie mam ochoty pokazywać środkowego palca kobietom .. nie mam ku temu powodów. Póki co miałem za sobą romanse/bo nam nie wyszło ,sprzeczność charakterów/ ,ale ja chce mieć coś stałego trwałego ... chciał bym wrócić z pracy do domu i mieć się w nocy do kogo przytulić dla kogoś się starać i żeby ta kobieta starała sie również dla mnie. ... jakoś tak poczułem sie samotnie ostatnio ;(

Wszystko zależy od tego w jakich to jest proporcjach. Opis faceta który lubi czytać książki, rozmyślać i patrzeć w niebo nie brzmi wcale zniechęcająco. Melancholik to jednak osoba która ma skłonności do depresji i czarnego spojrzenia na świat, a nie tylko poczucia humoru. Melancholik jest po prostu smutną osobą, nie tylko zadumaną,a kogoś wiecznie przygnębionego ciężko jest znieść.

Gość melancholik pyta
kiedy ulegam rutynie to owszem staję się przygnębiony ,ale jak się coś dzieje to jestem ożywiony i podekscytowany ,aczkolwiek nie cieszą mnie na co dzień banalne rzeczy jak co poniektórych.

to szukaj kogoś o podobnym usposobieniu. Mnie np. męczyłoby towarzystwo kogoś kto nie potrafi śmiać się z byle czego (jestem z tych ludzi których potrafi rozbawić kiwanie palcem).