Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asaj34334

Może mi ktoś to wytłumaczyć bo nie rozumiem, tabletki poronne

Polecane posty

Gość asaj34334

Otóż każda dziwa może bez problemu kupić tabletki poronne przez neta. Podobno. Nie wiem bo nie sprawdzałam, ale czytałam na forach. Natomiast czemu kurde jak chcę kupić kapturek dopochwowy/diafragme to nigdzie nie ma???? I trzeba iść do gina, czemu nie sprzedają tego nigdzie na necie???

krązek trzeba indywidualnie dopasować,lekarz musi ci dobrac rozmiar i wypisac receptę--on teoretycznie ponosi odpowiedzialnośc za dobór odpowiedniego rozmiaru kaputrka

Gość asaj34334
No niby wiem, ale nie rodziłam, jestem szczupła więc wiadomo, że ten najmniejszy rozmiar, bo są trzy. A nauczyć się zakładać to sama mogę, co to za problem ludzie :O tampona też sama zakładam

Gość asaj34334
a co to za wielka odpowiedzialnosc bo nie wiem??? zakladanie kapturka do pochwy, co sie niby moze stac... nie rozumiem tego.

Gość Maraketta
Dziecko się może stać :)

a wlasnie ze zle sadzisz...baaardzo czesto te szczuple kobiety sa najwieksze i najglebsze-wiec musi na to spojrzec gin fachowym okiem

na moje to lekarz powinien kontrolować również branie jakichkolwiek tabletek no ale ja tam się nie znam

jak autorka podchodzi do tematu tak lekko to wspólczuje jej partnerowi. nie wie co może się stac jak krążek będzie za luźny:O :O :O zostaniecie rodzicami,wiesz?