Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusie pomocy...

Kaszel WIRUSOWY u 5 miesiecznego dziecka! Pomocy.

Polecane posty

Gość Mamusie pomocy...

Witam, byłam u lekarza i okazało się ze mam infekcje wirusowa, zaczelo sie od bolu gardla, przeszlo na krtan, odkrztuszanie wydzieliny i okropny choc rzadko kiedy -kaszel. Okazalo sie tez ze moge miec alergie na cos i gdy wylecze sie musze isc na testy alergiczne. Wczesniej na ta infekcje wirusowa chorowal maz.No a teraz zaczal nasz 5-mies. synek. Bylam juz z nim 2 razy u pediatry w przeciagu 4 dni. Lekarka za kazdym razem osluchala go, patrzyla w gardlo i nic nie zobaczyla, mimo ze mial lekki suchy kaszel. Zapisala mu syropek Pulneo - ten sam syrop poradzil mi moj lekarz rodzinny, jednakze dziecko nie chce go wypic nawet gdy jest bardzo glodne :/ mecze sie okropnie zeby wypil choc odrobine. Za drugim razem dala wiec krople Fenistil - lek o dzialaniu przeciwuczuleniowym. I problem polega na tym ze slychac ze synek jest w fazie odkrztuszania wydzieliny, tyle ze on nic nie odkrztusza bo nie potrafi, jednakze slychac ze cale gardlo ma zawalone. Co mam wiec zrobic? poradzcie...

Gość Mamusie pomocy...
podbijam

Gość Mamusie pomocy...
i znow podbijam

Gość Mamusie pomocy...
i znow

Gość mmmmmmmmiiiiiiiiiimiiiiiiiiiii
Pamiętam że mnie mama jako dziecko oklepywała przy jakimkolwiek kaszlu tzn. kładła na brzuch, pod klatkę piersiową poduszka tak żeby głowa była troche nizej i oklepywała plecy dłońmi tak, że w dłoni po wewnętrznej stronie była przestrzen. Sprobuj może będzie lepiej. Pozdrawiam