Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaaa21121

mama mnie zignorowala

Polecane posty

Gość alaaa21121

czesc. Wiem ze moje decyzja byla szybka i zeby rodzce byl zadowoleni pownnam poczekac a najpierw .... Moze od poczatku . Wzelam szybk slub. Mieszkam za granica. Nie zdarzylam zapoznac rodzcow z narzeczonym. Tata , babcia i dalsza rodzina zaakceptowal moja decyzje natomiast mama mnie totalnie ''olala''. Moj maz jest z innej kultury wiec obawy matki tym bardziej wzrosly. Nie wyzywala mnie ale wykazala totalny brak zainteresowania. Jedyne co kazala to pojawc sie przed slubem w domu niby mialam cos tam pozalatwac ale nie podala przyczyny wiec po raz setny potraktowala jak 11latke.. Nie pojawila sie na slubie. Teraz dodatkowo dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Powiedzialam o tym babci a ona mamie. Matka powiedziala ze nie ma zamaru ogladac wnuka... Nie wiem czy jest jaks sposob bo kazda rozmowa z nia konczyla sie tym ze ja ja zignorowalam gdyz nie chcalam odwiedzic jej w pl...

Gość pewnie z jakims brudasem
ciapatym sie puscilas, to sie matce nie dziwie

Gość roweena
a czego ty sie dziwisz?? matka wogole nie zna twojego meza, Ty ją olalas bo nawet go nie przedstawilas przed slubem a masz pretensje?? ogarnij sie kobieto

Gość alaaa21121
super macie spostrzezenia :D ja was nie obrazam

Gość alaaa21121
nie mialam wyjscia .. dodam ze moja matka cale zyce za mne decydowac chcala zawsze wszystko zle..

Gość Esma500
idz do ojca

Gość alaaa21121
nie musze nigdzie isc nie dzieje mi sie krzywda. zalezy mi na matce tylko nie wiem jak to odkrecic zeby nie byla taka uparta

Gość magalaga
Jak to nie miałas wyjscia? Nie moglas zaprosic narzeczonego do polski zeby poznał twoją rodzine? To co wy po miesiacu znajomosci slub wzieliscie? To nie jest normalne zeby brac slub z obcym facetem, wywodzacym sie z innej kultury, znajac zycie pewnie jakims ciapatym. Ja na miejscu twojej matki tez bym od czegos takiego umyła rece

Gość Esma500
ala jak ona ma cie w nosi , to jej zrób na złosc i idz do ojca , w koncu dziecku tez sie nalezy szacunek

Gość alaaa21121
nie wiem co sie uczepilscie ciapatych?rasizm jest debilny. ludzie sa bardzo rozni w kazdej kulturze. nie po miesacu po pol roku i to jest szybko dla niektorych ... super kazdy uwaza ze matka ma sie wstydzc corki ktora sie skorwila z ciapatym ?tylko take opine uslysze?to mnie akurat nie wzrusza..

Gość alaaa21121
tata w sumie zaproponowal mi zebysmy przyjechal z mezem