Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonka30

Dlaczego faceci wolą laski mlodsze 6-10 lat?Czemu nie chcą w swoim wieku?

Polecane posty

Gość Iwonka30

j.w?

Po pierwsze młodsze ciało po drugie kobiety w ich wieku mają już sprecyzowane wymagani i oczekiwania, a siksy mozna łatwo zbajerować i wydawać się im .... półbogiem

Gość Iwonka30
Mam kolegę w moim wieku (30lat) i ma dziewczynę 22-letnią-czy to nie za duża różnica 8 lat?Nie mógłby sobie wziąć dziewczyny w swoim wieku bądź młodszą lub starszą o rok,dwa,ew.trzy lata?Czemu aż tak duża różnica?

Gość najmadrzejsza Anna 24
moj 35-letni facet, bardzo przystojny i zadbany, wygladal by kiepsko z rowiesniczka, czasami pokaze mi jakas kolezanke z klasy (styrana i staro wygladajaca) ale to jest moja opinia, nie jego a poznalismy sie juz dawno, no i troche bal sie tej roznicy wieku

Gość prawictwo pospolite11
młodzse - jędrniejsze ciała mniej wymagają , łatwiej popuszczają i rozkladaja nogi . starsze - zmarszczki i narzekanie .

Gość izkakak
mój mąż starszy ode mnie o 8 lat - jestem jego chlubą i chwałą :-) zawsze robi wrażenie wśród znajomych

Gość najmadrzejsza Anna 24
a poza tym, gdzie on ma znalezc taką 30 ltenia dziewczyne? wszystkie sa albo zajete, albo rozwodki z dziecmi albo... no jakies nie teges skoro w tym wieku sa wciaz same...

Gość bo młodość będzie zawsze
atrakcyjna dla kazdego ? Jak możesz nie rozumieć tej oczywistej prawdy.

młodsze więc nie mają mniej do zaoferowania , ale więcej . Starsze więcej narzekają i plotkują o reumatyzmie i nie tylko

Jaworowicz albo Gessler - jęcza zrzędzą . A mlode sa bardziej stanowcze w rozpinananiu rozporków .

Gość Iwonka30
Ja jestem sama -startowałam do niego a On wolał jakąś 22-letnią gówniarę-bo przecież nie jest doświadczoną kobietą...

Czy Magda gessler wydaje ci sie namietna kobietą ? Starsze kobiety sa wygasłymi wulkanami . Facet zawsze bedzie wolał 19 letnią dziewczyne niz 29 letnią . i to nie tylko dlatego ze te ostatnie mają gorsze ciała . Równiez dlatego , ze są mniej spontaniczne i bardziej sztywne .

Gość Kefkmfkrmfkrfm
To wcale nie o wiek chodzi, tamta po prostu była w jego typie a Ty nie jesteś.

30 latki mają szanse , ale pod warunkiem ze zachowują sie jak nastolatki . A jesli są sztywne jak Gessler czy olejnik to ich szanse sa marginalne na faceta

Gość Iwonka30
Ale 22-latka to nie jest dojrzała kobieta dla takiego 30-latka...

naprawde wierzysz w to ze faceci szukają dojrzałych kobiet ?

Gość Kefkmfkrmfkrfm
Ale to on wybiera co mu się podoba, może on nie chce dojrzałej kobiety? Daj mu wybrać w spokoju i nie poniżaj się.

mylisz sie . Wiekszosc facetów szuka ruro-ssaczek typu wodzianka czy doda

ruro-ssawek miało być

Gość wszystkowiedźmin
ja wam powiem dlaczego, sam mam 8lat młodszą bo się lubimy wzajemnie, bo zakochaliśmy się w sobie, bo niestety .. 30tki są już zblazowane, zniechęcone, zaliczone aż nadto razy- chćc nie to jest najważniejsze, ale chyba chcecie to usłyszeć bo młode kobiety śmieszą ich rówieśnicy

Gość notoryczny.samobojca
po raz ostatni powtorze to wszystkim kobietom ja wolny 30 latek, wyksztalcenie wyzsze, od 10 lat dobra praca, 3800zl na reke w malym miescie, wlasne mieszkanie i auto. szukam mlodszych lasek, maja byc ladne. nie musza byc madre, nie musza byc roztropne maja byc ladne do pobzykania i do pokazania sie znajomym ja bede myslal za nas dwoje w zwiazku i zarabial. po co mi 30stka po przejsciach, ktora ma pomarszczone lokcie, nie ma ciala 20 latki, ktora marzy juz o dziecku, ktora nie ma dziecinnej twarzy, ktora jest madra i doswiadczona. faceci nie lubia madrych kobiet. faceci lubia ladne kobiety.

Gość Iwonka30
Ta 22-latka nawet nie chodzi na studia-tylko całymi dniami się opierdziela :/.A są razem 3 lata-poznali się jak ona miała 19 a on 27...

Gość Iwonka30
3.800zl?To za dużo nie zarabiasz? ;)W Warszawie ledwo by wystarczyło na wynajęcie mieszkania z opłatami +na styk na jedzenie dla siebie a co dopiero jeszcze dla drugiej osoby?Haha dobre ;).Masz mało pojęcia o życiu.A w przyszłości jak będziesz chciał się utrzymać za tak śmieszną pensję?:DWtedy będziesz szukał kobiety dośwaidczonej z pracą na założenie rodziny a nie laski bez pracy :P.Widocznie szukasz jakichś wieśniar dla których taka suma jesst duża bo same biedę w domu klepią.Tamten facet zarabia 3xrazy więcej ;)

Gość włos się jeży na głowie jak to
czytam, autorko nie przejmuj się takimi głupimi komentarzami. Zapominacie o jednym... ta 19-tka, ta 20-tka też kiedyś będzie stara, pomarszczona i będzie narzekać. Dziwi mnie to, że faceci wybierają kobiety, patrząc na wygląd. Choćby mnie facet pociągał w 100%, a nie miałabym z nim o czym rozmawiać to nie chciałabym być z nim. Uroda spowszednieje, a charakter zostanie.

Gość Iwonka30
Uważasz się za mega bogatego faceta zarabiającego 3.800zł? :D " ja bede myslal za nas dwoje w zwiazku i zarabial" -dobre dobre ;) na zapiekanki starczy na dwoje ;)

im wiecej ktoś zarabia tym wiekszym ujem jest . nie zawsze ale czesto Wisniewski , wojewodzki . Ludzie dobrze ustytuowani sa pusci jak kosmos .

Gość Maraketta
Jezu, a co Ciebie to obchodzi skoro są szczęśliwi? No widać wybrał 22 latkę bo z nią jest szczęśliwy a Ty jesteś marudną, zazdrosną babą. Ja mam 23 lata i faceta starszego o 10 lat, miał wcześniej młodszą o rok czy dwa ale co ma robić z taką starą, marudzącą jędzą? Większość bab po iluś latach związku już ma w dupie staranie się, dbanie o namiętność w związku, romantyzm, brakuje im spontaniczności, są po prostu nudne i wolą obejrzeć serial czy iść na zakupy z koleżanką niż spędzić super czas z mężem. Oczywiście nie wszystkie są takie, bo są jeszcze normalne kobiety na świecie które potrafią dbać o związek i zainteresowanie faceta :)

Gość rasput1n
"w małym mieście własne mieszkanie" naucz się idiotko czytać