Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukurykuuuuu

Mam 23 lata i wyglądam na 13-15. Jestem nieszczęsliwa :(

Polecane posty

Gość kukurykuuuuu

Mlody wyglad ma swoje plusy, kiedys sie cieszylam ze wygladam mlodziutko, ze kolezanki sie starzeja a ja ciagle wygladam tak samo... ale teraz to stalo sie męczace, na uczelni dziwne komentarze..takze od wykladowcow typu : A co taka dziewuszka tu robi? ... albo '' Musisz byc bardzo zdolna skoro przeszlas z gimnazjum az tutaj'' troche to chamskie bylo ale najgorsze jest to ze mam problemy ze znalezieniem pracy, takze dorwyczej nikt mnie nie traktuje powaznie, glupie komentarze np ochrony '' A to dzieci juz u nas zatrudniają?'' kto mi da jakas prace skoro wygladam jak dzieciak, niepowaznie? sercowo rowniez jest do d...upy

ja mam 20,a wygladam jak nastka daja mi 15. Powinnaś sie cieszyć,bedziesz dluzej wygladac mlodziej.

Gość sponensor
mi pasuje ja cię zatrudnię

Gość kukurykuuuuu
Ciesze sie, ale nie wiem jak zatuszowac ten wygląd. Byłam wczoraj na rozmowie w PZU o prace i zostalam potraktowana lekcewaząco, nie wiem jak sie ubierac by wygladac ''dorosło'' :(

Gość Zuzanna Amelia & 26
kukurykuuuuu - Ile masz wzrostu ? Ile wazysz ? Jaki masz typ urody ?

Gość Brał bym was obydwie
Naprawdę, lubię jak kobiety młodo wyglądają :), raz się spotykałem z taką 25 latką a wszyscy dawali jej 17 :D. To są wasze atuty i to bardzo wielkie, ja też się wolniej starzeje mam 29 a dają mi 24 max, widzę jaką mi to daje przewagę obecnie, doceńcie to. Za mną się oglądają młodziutkie panny takie 20 letnie nieraz młodsze, moja witalność to dar od Boga :D.

Gość kukurykuuuuu
były dwie rektutatorki . Dobra i zła, ta pierwsza to mila ciepla kobieta po 50tce, a ta druga ..typ młodej suki, wystrojona, wlosy krotkie, pyskata. Ta pierwsza zadawala pytania ,odpowialam normalnie spokojnie. Ta druga robila glupe docinki, krytykowala mnie, chciala mnie wyprowadzic z rownowagi :O Nigdy na takiej rozmowie nie byłam

Dodam tylko, że moja witalność to zasługa prawictwa :classic_cool:

Gość osssssssssssssssa
jeszcze do tego zatesknisz:) To przejdzie. a im wiecej bedzisz miala lat, tym bardziej bedzie ci sie podobac. Mowie z doswiadczenia.

No właśnie trzeba to docenić. ALBO:OSOBY KTORE MAJA 18 LAT WYGLADAJA SA TAKIE I CO ONE MAJA POWIEDZIEC?? ALBO WIELE STARSZCZYCH CHCE WYGLADAC MLODZIEJ. MUSISZ SIE CIESZYC,TO DAR..RZADKO KTO WYGLADA MLODZIEJ.

ludzie się zawsze do czego przypieprzą jak nie za młody wygląd to co innego :O miej ich w dupie

No tak ludzie sie wszystkiego dopieprzaja....bo zazdrosc przemawia przez ich...coz takie zycie;p

Gość kukurykuuuuu
Nie jestem jakos strasznie niska 169 , szczuplutka ale mam delikatną urode buzie malolaty, duze oczy jak pieciozłotówki, maly nos, pucołowate policzki :O Chce sie ubierac by wygladac na dojrzalą a nie gimnazjalistke :O

Gość kukurykuuuuu
pasują do mnie pastelowe kolory a one odmladzają a nie dodają lat :O probowalam chodzic na czarno, ale zle sie czuje w czerni

Gość kukurykuuuuu
ja nie jeśtem gimnazjaliśtką! odciepcie się ode mnie wśiści

Gość kukurykuuuuu
prosze sie nie podszywac

Gość Zuzanna Amelia & 26
kukurykuuuuu - To idz do stylistki , ona Ci pomoze

Tarja666 to jakiś podszywek pisał :D ale nie ważne :) witalność mam od małego zawsze wyglądałem młodziej dużo niż rówieśnicy i nigdy przenigdy nie traktowałem tego jako wadę. Choć nie raz miałem głupią historię np. jak kobieta w barze poprosiła o dowód a ja miałem 25 lat wtedy :/ trochę mi się głupio przy znajomych zrobiło, i wszyscy mieli z tego niezły ubaw :D, łącznie ze mną bo jak pokazałem dowód to jej mina była nie do opisania.

Gość kaszmirowa Noc
Nie przejmuj się tym, na rozmowę o pracę idź ubrana stonowanie, delikatnie i z klasą, zawsze wskazana jakaś marynarka, spodnie na kant, albo czarne klaszyczne rurki, do tego nie zakładaj bialej koszuli czy bluzki, bo sprawisz wrazenie osoby przychodzącej do szkoły na apel, jakiś mocniejszy kolor wybierz:) do tego delikatnie się umaluj ale np zrób kreskę przy linii rzęs, policzki delikatnie różem, warto zastosować np cień na powiekę w kolorze jasnego brązu

Gość napiszmi
witam kukuryku ja mam ten sam problem tez mi ludzie daja duzo mniej a mam 24 lata napisz do mnie na poczte pożalimy sie sobie nawzajem tomtomitom@o2.pl

Gość kaszmirowa Noc
ładnie sie ktoś tu podszywa:D ale dalej, nie czesać się w kucyk to też odmładza, zatem włosy rozpuszczone lub upięte, i koniecznie buty na obcasie, nie baletki, jeżeli masz jasne brwi warto je przeciagnąć kredka - tylko nie czarną:)

Gość dfsfwefrfgv
Mocno 2 razy tuszuj rzesy, moze zastosuj smoky-eye najlepszym rozwiazaniem byloby odwiedzic styliste