Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleczna krowaaaaa

jakie jest najlepsze mleko modyfikowane?

Polecane posty

Gość mleczna krowaaaaa

w PL i może ktoś wie jakie jest w DE, jakie dzieciom smakuje najlepiej?

zalezy od dziecka, jednemu przypasuje takie innemu inne. moj pije Hipp Bio (zwykle, nie Combiotic). na poczatku dawalam Baby dream. smakowalo mu baaaardzo, ale probloem z wyproznianiem byl. Hippa na poczatku bez entuzjazmu pil, ale sie szybko do niego przekonal, a ze pasowalo bo ani uczulen, ani problemow z kupa nie bylo to przy nim zostalismy.

Gość mleczna krowaaaaa
agatka a TY jestes nie z PL co nie? znasz APTAMIL?

Gość mleczna krowaaaaa
bo odstawiam syna od piersi i musze wprowadzac mleko następne, ale mu nie smakuje chyba APTAMIL, różnią się smakiem te mleka? Aptamil to chyba odpowiednik polskiego Bebilonu. Jeszcze kaszke zje ale broń Cię... samo mleko pluje dalej niz widzi!

Gość mleczna krowaaaaa
uppp

Gość mleczna krowaaaaa
to które Ty dokłądnie kupujesz? czym sie różnią te Combiotic od reszty?

podobno combiotic jest delikatniejsze, bardziej podobne do mleka kobiecego, stolce sa po nim takie jak po "maminym" mleku....ale jak raz kupilam to byl problem. u nas zdecydowanie lepsze zwykle! hipp 2 jest geste, na poczatku maluch nie bardzo umial je pic, ale pozniej sie nauczyl i nie ma problemu zadnego :) ostatnio nie bylo hippa i kupilam bebivite i nie dosc ze mniej geste, taka woda, to jeszcze nie chcial pic. wiec u nas hipp jest najlepszy.

Gość mleczna krowaaaaa
nie wiem gdzie Ty mieszkasz ale na niemieckiej stronie znalazłam gute nacht flaschen, może to na noc np, fajne by było...

Gość mleczna krowaaaaa
dzięki, patrzyłam na nie, chyba sie po nie wybiorę, bo szczerze mówiąc jak kupuje aptamil to jak próbuje to ma dziwny posmak... moze to jaies inne będzie. a ile kosztuje to mleczko? bo ja chyba za 750g płace cos okoł 15eu

Gość mleczna krowaaaaa
mam zaufanie do hippa, czasem kupuje słoiczki owocowe jak mam lenia. bo na mlekach sztucznych to ja kompletnie sie nie znam!!!!!!!!

Gość mleczna krowaaaaa
dzięki, musze to jakoś przemyśleć, bo najbardziej o noc mi chodzi...bo jak go odstawiac bede to żeby nie było histerii z powodu smaku. Bo rano jak próbowałam ten nieszczesny aptmil to jak pisałam plucie tylko...wiec zrezygnowałam. Ale ciekawi mnie to gute nacht...moze jakies magiczne!!! heheh i pospi dłuzej jak wtranżoli taką kachę na tym mleku..