Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kahahihi

Stylizacja wlosow

Polecane posty

Gość kahahihi

dziewczyny szukam jakiegos kursu fryzur bo chcialam zarobic troche na tym kasy. moja kolezanka jest wizazystka i stylistka fryzur i co tydzien w weekendy jezdzi do kobiet ktore wychodza za maz i zarabia na tym sporo pieniedzy, w 3 weekendy zarabia ok. 2500 zl. ja jestem wizazystka i chce isc na dodatkowy kurs ze stylizacji fryzur. Moze macie cos ciekawego do zaproponowania?

Gość szamanamam
ja byłam ja jednym, też jestem wizażystką i zrobiłam sobie kurs stylizacji fryzur i teraz jezdzę na zamówienie do klientek i dobrze zarabiam:)))) myślę, że się opłaca

Gość szamanamam
ja byłam na kursie, który prowadziała Ola Kłos, designyourstyle.pl w cenie kursu dostałam cale portfolio. Prowadząca zabrała mnie ze sobą na sesje zdjęciową do magazynu ślubnego i teraz mam sporo pracy dzięki niej, ułatwiła mi życie:) tym bardziej, że jestem młodą mama, więc pracuje tylko w weekendy a zarabiam tyle co przeciętny człowiek:)))

widziałam ich oferte w necie i wyglada calkiem niezle;] może macie jakieś inne propozycje?

Gość rikikikijedhjeh
ja tez jestem wizazystka i tez jezdze do ludzi, dodatkowo pracuje w salonie, widzialam strone, ale niestety ja jestem z krakowaaaa:(( bo oferta fajna, mozna zarabiac 2x wiecej jak ma sie 2 umiejetnosci:(

Gość szamanamam
rikiki...cos tam....nie mozesz poszukac czegos w krakowie? z pewnoscia sa tam jakies kursy?

Gość rikikikijedhjeh
no sa, ale duuuuzo drozsze i nie ma portfolio w cenie tylko sama musisz robic...;/

Gość szamanamam
to przyjedz na weekend do wawy:P

Gość rikikikijedhjeh
juz o tym myslalam, sprobuje kumpele namowic, ktora tez jest wizazystka i moze razem pojedziemy, bo oni maja jakas promocje ze jak 2 kolezanki to 10% rabatu:DD

Gość fak....dysss
fajnie fajnie fajnie, tez chce

Gość fak....dysss
bycie wizażystą jest zajebiste:) kto lubi?

Gość szamanamam
ja oczywiście, kocham tą pracę...ustalasz sobie sama czas....pracujesz kilka dni w miesiącu, czasami musisz znosić zjebów, ale się opłaca:) tylko trzeba mieć samochód najlepiej

Gość rikikikijedhjeh
no wlasnei.....ja mam, ale Ty i tak jestes w lepiszej sytuacji, bo potrafisz tez czesac, wiec zarabiasz wiecej, a ja potrafie tylko malowac....oni maja serio fajna oferte;] moze przyjade i sie spotkamy:P

następne kursy maja 6, 7 więc dawaj, przenocuję cie i dostaniemy zniżkę dodatkowo:)

Gość rikikikijedhjeh
to ja się piszę:D:D:D:D

Gość fak....dysss
ta strona to www.designyourstyle.pl ??? bo mi sie nie chce wlaczyc

Gość szamanamam
yuuup

Gość rikikikijedhjeh
sprobuj w innej przegladarce

Gość fak....dysss
ooo dziala;] no fajna, aa mooozee

Gość gość
dziewczyny a ja jestem po kursie fryzjerskim i jestem bardzo zadowolona ;) Pani Kasia nasza instruktor niesamowita osoba ;) wszystko nam wytłumaczyła jak prawidłowo wykonywać cięcia, farbowania, baleyage itd a kurs robiłam w szkole Select - pełna profeska polecam ;)

Gość gość
ja też polecam Select, ukończyłam tam szkolenie pod koniec grudnia i nie umywa sie do innych a uwierzcie mi że już w nie jednej szkole byłam, podsyłam linka dla zainteresowanych http://select.edu.pl/promocje