Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość broo

pogada miła dziewczyna ??

Polecane posty

Gość broo

ponieważ jestem niesmiały i nie rozmawiam z dziewczynami w realu a tutaj moze sie uda.. opowiem wiecej o sobie .

Gość domciaaaaaaaa
:)skad jestes?

Gość Barbielala
Więc opowiadaj :)

Gość broo
z mazowieckiego okolice wawy po za tym mam na imie Kamil 18 l to tak na oogl boje sie rozmawiac z dziewczynami zagadac itp tak juz mam i czasami mi smutno ze nie ma z kim pogadac bo przyznam malo mam kolezanek

Gość domciaaaaaaaa
moze pora sie przelemac? Masz jakis kompleks ze jestes taki niesmialy? :)

Gość Barbielala
możesz zagadać jakąś dziewczynę przez internet.. troche popisać i dopiero po jakimś czasie umówić sie w realu..

Gość broo
własnie tak juz robiłem przez interent poznalem pewna dziewczyna nawet spotkała sie ze mna ale teraz juz mnie nie chce znac a ja jej nic nie zrobiłem po prostu olała i przykro mi ..

Gość Barbielala
poprostu źle trafiłeś. Każdemu sie tak zdaża. Ja też przeważnie źle wybieram i później jest mi przykro i wogóle :/

Gość broo
Tak, ja kiedys musialem ukatrupic karpia bo starego w domu nie bylo to ktos musial zajebac karpia. no wiec podszedlem do wanny z nożem i widze jak sobie plywa jebany w mojej wannie. no i sie wkurzylem troche bo niemoge sie wykąpać. rączka od noża jest taka drewniana i duza to tą rączką chcialem mu w leb wyjebać ale nie chcialem go brac do reki bo sliski skurwysyn i smierdzacy. to przez wode zaczelem napierdalać. mocny jebany. nieszlo go ubic. pomyslalem że przecież rano sie kompalem to huj mu w dupe niech sobie plywa, ja i tak mam uczulenie na ryby i bym go nie zjadl. odpuscilem mu. ale matka zaczela drzec ryja zebym ubil tego karpia, to brat przyszedl (18 lat) i zajebal go siekierką taką do ubijania kotletow. ja to nie mam serca, jestem wrazliwym chlopcem.

Gość domciaaaaaaaa
Nie przemjuj sie,nie ta to inna, jestes mlody to nie jedna jeszcze przed Toba, wyjdz z kolega gdzies do kina,do klubu, moze kogos poznasz i sie przelamiesz :)

Gość broo
ktos sie podszył ...

Gość broo
W poprzednim tygodniu byłem na mocarnej, ostro zakrapianej imprezie. Spiłem się jak bej i przespałem się z dziewczyną której imienia nie pamiętam Podobno była strasznie brzydka ale gorsze jest to że chyba czymś mnie zaraziła. Wyskoczyły mi na penisie takie małe czerwonawe krostki i bardzo swędzą. Moja dziewczyna od wczoraj również zaczęła narzekać na swędzenie w okolicach intymnych. Może ktoś wie co to może być i czy da się to wyleczyć domowymi sposobami? Sądzę że chyba nie jest to jakieś poważne świństwo bo tamta dziewczyna chociaż była brzydka to wyglądała na bardzo zadbaną i dbającą o higienę. Bardzo proszę rady i podpowiedzi.

Gość domciaaaaaaaa
zaczernij login

Gość Barbielala
tutaj zawsze tak.. mógł chociaż nawiązać do tematu a nie z karpiem wyleciał ;)

Gość broo
zazwyczaj jest tak ze jak jestem z kolegami i przyjdzie jakas nowa dziewczyna to jest zainteresowana nimi nie mną bo jak pisałem wczesniej jestem niesmiały i wstydze sie co niby taki chlopak jak ja mogłby miec im do zaoferowania ..

Gość broo
a czy tutaj jest jakas mozliwosc zarezerwowania sobie nicku ?

Gość domciaaaaaaaa
oj,pewnie duzo,trafisz w koncu na taka ktora Cie doceni,moze nawet taka jest, ale tez sie wstydzi

Gość Barbielala
jak to co?? Napewno jesteś miły sympatyczny, spokojny, ułożony.. Uśmiehcaj się dużo:):)

Gość broo
Czy zgadzacie się,że stolec zdrowego człowieka powinien być szeroki około 3-4cm średnicy, długi, o kolorze lekko żółtawym, co świadczy o dobrym stanie naszych dróg żółciowych. Zmienne kolory, niestrawione części pokarmu, płaskość, cienkość, nieprzyjemny zapach, świadczą o tym, ze pokarm, zamiast być trawionym i wchłanianym, fermentuje w jelitach oraz żywi coś innego niż nas.

Gość domciaaaaaaaa
o gory, moje konto

Gość domciaaaaaaaa
wiem ze dla podszywaczy bedzie to wspanaiała okazja zeby sie pośmiac,ale to naprawde sprawia mi wiele problemow-otoz-nie trzyamam moczu,kiedy kaszle,kicham,szybciej biegne lub...przy jakims wiekszym wysiłku fizycznym popuszczam,ostatnio podczas stosunku osikałam partnerowi cały brzuch i fiuta. Mam w zwiazku z tym pytanie-jak to sie leczy?Czy znacuiie moze jakis sposoby,czy trzeba z tym isc do lekarza?a jesli tak to do jakiego?

Gość broo.
idz do lekarza od krocza

Gość Barbielala
pomysłowa osoba się podszywa ;) nie ma co

teraz to sobie mozesz konia zwalic pajacu albo szukaj innego forum :D

ja juz sobie konto zalozyłem bo mnie to czasami tez wkurza ;/

Gość Barbielala
Co to jest double penetration? Proponuje mi to mój chłopak,ale nie wiemco to jest.

Gość Barbielala
bylam kiedys na imprezie gdzie facet zagadną mnie,że może mi zrobić patelnię i coś odpalić jestem osobą dobrze sytuowaną i z ciekawosci poszlismy do innego biura i tam nadstawilam mu cipę,jak skończył to zosatwił 2 stówy.