Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakBymChciala

Czy stac Nas na wyprowadzenie sie?? nie moge tak juz dluzej z NIA

Polecane posty

Gość TakBymChciala

Witam Nie moge wytrzymac juz dalej mieszkac z przyszla tesciowa... jestesmy ze soba pare lat, chcielismy zamieszkac razem... i zamieszkalismy. Tylko ze w domu mojej przyszlej "tesciowej" Po czasie jak wiadomo wyszly rozne "sytuacje"... Chcielibysmy sie wyprowadzic ale przy naszych dochodach to dosc ciezkie... Mieszkamy w W-wie, prawie w centrum... nasze srednie dochody miesiecznie to ok. 3200 zl... Co robic? Nie chce Go stracic, ale mam juz dosc , a zycie na dluzsza mete oddzielnie nie wrozy nic dobrego...

Gość hooskwarna
mieszkanie synowej z teściową to najwieksze bagno w zyciu największe govno to sie nigdy nie uda dwie gospodynie pod jednym dachem ,klęska a takie dziewczyny które mieszkają z matkami swoich facetów to smiecie

Gość enkepenkeee
'pod schodami ze szczurami,ale nigdy nie z tesciami' nie znasz tego powiedzonka? lepiej klepac jakas biede ale zyc w spokoju ja mam to samo nasze dochody to 3500 i tez myslimy o wyprowadzce bylismy juz ogladac pare miejsc i mysle ze damy rade.

Gość TakBymChciala
ale Wy rowniez w Warszawie? Boje sie ze Nas to przerosnie, te rachunki, ja mam kompa na raty, mamy wiadomo jakies rachunki typu telefon itp... Boje sie,ale juz nie umiem dalej tak zyc :(

Gość TakBymChciala
Np ciesze sie ze moj M jest taki ze mamie pomoze, widze ze ja szanuje wiec i mnie bedzie, widze zreszta jak mnie Kocha, ale ja mam dosc mieszkania pod jednym dachem z NIA... tylko boje sie, ze sobie nie poradzimy, nie starczy nam pieniedzy...

Gość hooskwarna
tkwisz przy tesciowej ze względu na oszczędności finansowe ? bosz, dno :O

Gość hooskwarna
to idźcie do kawalerki z piecem kaflowym , leniwa wygodnicka łajzo

Gość TakBymChciala
po prostu boje sie , ze nie bedzie nas stac.. i bez takich komentarzy. Nie chce zalegac z oplatami osobie, ktora nam wynajmie mieszkanie. Skoro ma byc to powazna i przemyslana decyzja, nie chce, zeby ktos z tego powodu martwil sie o pieniadze za wlasne mieszkanie, ktore nam wynajmie.

Gość witam was witam
3 tysiące macie w warszawie????:-((( ja pierdziele co wy tam robicie, przeciez w warszawie to sprzataczka lepiej zarobi. A co mieszknia u przyszłej tesciowej uwazam to za bardzo niestosowne zeby mieszkać u przyszlych tesciów bez slubu. Ja nie rozumiem jak tak mozna:(

Gość TakBymChciala
POWTARZAM ! To jeszcze nie jest moja tesciowa!!!!!

Gość Nic nie jest
Mój eks szanuje bardzoo swoją mamę,a mnie za grosz nie szanował...więc?Lepiej idźcie na'swoje'...

Gość TakBymChciala
widze ze nici z tego. O tej porze nie mozna liczyc na normalne porady. Prosze o zamkniecie tematu. Dobranoc

Gość birman
NASZE zarobki w WARSZAWIE 3200 ? tzn że w Warszawie zarabiacie po 1600 ? do roboty i wyprowadzać się. zresztą za 1200 coś znajdziecie na wynajem a za resztę czyli 2k dacie radę wyżyć.

Gość witam was witam
No własnie jak na warszawę to oni maja jakies tragiczne zarobki, wychodzi na to ze mają po jakieś 1500 zł, pewnie na kasach pracują w hipermarketach i ona mysli o samodzielnosci:-)

Gość TakBymChciala
powiedz prosze gdzie sprzataczka lepiej zarobi to sie chetnie przebranzowie!!!! pracuje w prywatnej firmie w administracji i mam 1500 !!!

Gość TakBymChciala
to gdzie wy pracujecie ze macie takie zarobki??? zreszta nie o tym temat! prosilam o odpowiedzi w innej kwestii !

jesli nie stac was na kawalerke to juz lepiej dla was wynajac spory pokoj (np. w kamienicy na spolke z jakimis studentami). Mieszkanie z tesciowa prawi zawsze prowadzi do rozpadu zwiazku. A obcy wspollokatorzy nie beda wam sie wpieprzac w zycie

Gość witam was witam
dziewczyno żartujesz sobie??pracujesz w firmie prywatnej na stanowisku biurowym i zarabiasz 1500??????Kochana takie gówniane poeniądze moglabys zarabiac wszedzie ale w warszawie zarabia sie sporo wiecej a tylko jacys idioci godza sie na tak marne pensje

Gość hooskwarna
mieszka u sowjej przyszłej teściowej bez slubu i daje dopy jej synowi no jak mozna takiego smiecia z siebie zrobić to sie w pale nie mieści jeszcze żre z lodówki przyszłej teściowej i nie pójdzie bo nie ma kasy a co to ? monar czy jakiś dom doproczynny ? :O

Gość birman
pytasz co robić to odpowiadam Dokształcić się, do normalnej roboty i na swoje.

Gość witam was witam
a poza tym nie zazdroszcze faceta który w warszawie zarabia 1600 zł:-D co on robi, na kasie siedzi w markecie???

Gość TakBymChciala
nie zartuje, to sa moje zarobki... pracuje w prywatnej firmie w administracji i tyle wlasnie zarabiam... Zreszta, moje pyt dotyczylo czegos innego...

Gość hooskwarna
to pewnie w tej pracy zajmujesz się kserowaniem kartek i noszeniem dokumentów między pokojami jako goniec :O

Gość sarrrapi
nie,my z poznania wasze zarobki nie sa wcale male znajdzicie tania kawalerke najlepiej na obrzerzach gdzies jest zawsze taniej. w naszym miescie akutar sprzataczka zarabia 700 zl na 3/4 etatu chyba ze niektore dawaja dupy jeszcze to maja premie.

Gość TakBymChciala
nie jem z jej lodowki, bo dokladamy sie jej 800 zl miesiecznie za wszystko. Widze ze nie da sie dzisiaj z nikim normalnie porozmawiac. Prosze zamknac temat

Gość dvdffv
dziewczyno po co ty tam poszlas? slubu nie ma , mowisz "ze nie tesciowa" to po co u obcej baby siedziesz? honoru troche.

Gość witam was witam
tak twoje pytanie dotyczny mieszkania ale jak kurwa masz sie wyprowadzić jak w WARSZAWIE zarabiasz tak gówniane pieniadze??????????:-( taka kase mozesz zarabiac w każdym innym miescie i jakos dasz sobie radę ale w warszawie??czyś ty zglupiała ze pracujesz za taką kase?? i jeszcze nie odpowiedzilas na jeden moj zarzut, czy tobie nie wsyd mieszkac z tesciowa i jej synem pod jednym dachem nie mając z nim slubu?? chcieliscie sie bawic w doroslosc to powinniscie mieszkac sami a jesli z tesciowa to uwazam ze wypada najpierw wziasc slub

Gość birman
że zacytuję pytanie "Czy stac Nas na wyprowadzenie sie?? ... co robić ?" to czego dotyczy pytanie ? :)

Gość alitioty67
mit mit, zew stolicy ie zarabia krocie . ludzie ja po 15latch mma 1700zl o czy to mowa::( moj chlop tez 1700 i mamy oplat 2000tys co powiesic sie?

Gość TakBymChciala
nie, nie kseruje kartek. mam dosc odpowiedzialne stanowisko i odpowiedzialnosc finansowa. prosze nie odp juz na ten temat, wysylam do kasowania temat.