Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochanawsamotnosci

Jestem Zakochana

Polecane posty

Nieszczęśliwie...

Gość zranionaaa24
A coś więcej w tym temacie?

Kocham z całego serca... Próbuje mu to pokazać ale nie wychodzi..

Gość zranionaaa24
komu pokazac i w jaki sposob?

Kocham 34 latka po rozwodzie ma 1 dziecko. Podczas spotkania ze znajomymi dalam mu ostro do zrozumienia ze sie w nim 'bujam' ale nie wiem co dalej bo on bardzo dziwnie zareagowal

Gość zranionaaa24
co to znaczy ze dziwnie zareagowal? więcej szczegółów kobieto

powiedzial ze sie mnie boi nie mam pojecia w jakim sensie kompletnie nie wiem o co mu chodzilo

Gość już kategoryczna
Może to wszystko jeszcze za świeże dla niego. Rozwód. Może nie jest jeszcze gotowy, dziecko w jakim jest wieku?

Nie wiem w jakim wieku jest dziecko ale raczej małe gora 4-5lat. Nie wiem co mam wymyslec ale jest mi trudno mysle o nim nie moge sie skupić itd. chcialam by z nim porozmawiac ale nie wiem czy to ma sens...

Gość już kategoryczna
Być może ktoś go bardzo zranił i dlatego się boi. Boi się kobiet w ogóle .... Ale chyba niewiele o nim wiesz skoro nawet nie wiesz w jakim wieku ma dziecko. Może spróbuj go najpierw lepiej poznać.

Gość wykrywacz_klamstw_reaktywacja
boi się, bo kochasz go mimo tego, że nie wiesz o nim zbyt wiele - dojrzały facet po przejściach zna życie i zdaje sobie sprawę z tego iż miłość, taka prawdziwa wymaga wzajemnego poznania i czasu, tymczasem Ty jesteś nim po prostu zauroczona.. mało tego, Twój styl wypowiedzi i zachowanie wobec niego świadczy o tym, że jesteś bezpośrednia i nieco głupiutka... takich rzeczy nie mówi się od tak... wszystko wymaga czasu i wzajemnego poznania... boi się, bo nie wie czego może się po Tobie spodziewać... wydajesz się być nieobliczalna... a tym samym nie nadajesz się na matkę... popełniłaś ogromny błąd... trzeba było to rozegrać powoli, łagodnie, przemyśleć sprawę, a nie iść na żywioł...

Gość już kategoryczna
zgadzam się w zupełności z wykrywaczem...być może takiego faceta po przejściach należałoby delikatnie , na nowo "oswajać", tak, aby znów uwierzył ..

w pewnym wieku nie krzyczy się "kocham Cię" na dzień dobry czasem więcej można powiedzieć milcząc puk- puk dorastamy

Gość beatka czasem wariatka
Chyba facet i ty potrzebujecie czasu.Po rozwodzie to już wolny jak ptak a dziecko tez nie jest przeszkodą.Jestem w takiej samej sytuacji na razie mieszkamy razem bez ślubu prawie 2 lata i jest ok.

Gość już kategoryczna
jeśli naprawdę czujesz ,że go kochasz ( a nie się bujasz się w nim) to musisz sprawić aby zaczął Ci ufać, może nawet wycofaj się trochę, bo chyba nadgorliwa byłaś niestety.