Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastka -18nastka

czy 600zl to dużo na kosmetyki?

Polecane posty

Gość nastka -18nastka

chcę wydać tyle za kasę z urodzin: blyszczyk bb cream piankę do włosów kredke do oczu emulsje brązującą baze pod cienie wszystko chce dobrych firmy,czyli w douglasie .Wydalibyście tyle na ksometyki czy szkoda by wam było ??

Gość drogo niedrogo
zalezy il razy musiałas za to obciągnąć pod galerią

Gość nastka -18nastka
mam wątpliwości a nie chce kupować jakiś tanich gówien z rossmana czy naturi bo nie raz już się przejechałam na jakości

Gość nastka -18nastka
przecież piszę, że kasę dostane z moich 18 urodzin

Gość ocipiałaś chyba
widać, że nie zarabiasz jeszcze i nie znasz wartości pieniądza; ja pracuję, a kosmetyki kupuję dobre jakościowo, a nie wg marki, mam sprawdzone i tego się trzymam. Naraz w życiu nie wydałabym tyle kasy na to, noooo chyba, ze puknęłabym w totka, to w ramach szaleństwa mooooże .... w każdym razie ja wolałabym kupić sobie za część ubranie, za część tylko najbardziej potrzebne kosmetyki.

Gość Gosc
Jeżeli na same kosmetyki to dużo.

Gość bozedrogiozecosiedzieje
Chyba żartujesz? Tyle kasy na kosmetyki? SZKODA! 600zł? boże.. mimo że uwielbiam kosmetyki, to szkoda mi wydać na coś powyżej 20zl..

dla mnie dużo, bo ja dużej ilości kosmetyków nie uzywam. kupuje drogie, ale oszczędne, starczaja na długo. nie potrzeba mi kilku flakonów perfum, masy balsamów, maseczek, płynów do płukania ust itd

Jak byłam młodsza też uważałam, że droższe kosmetyki są lepsze. Raz przejechałam się na tuszu smashbox DNA - koszmar gorszy od tuszów za 3 zł na bazarze. Potem odkryłam wizaż i kwc - ranking kosmetyków. Postanowiłam spróbować i okazało się, że szminka celii za 10 zł jest lepsza od szminki diora za 100, krem Avy za 15 zł nie różńi się od kremu clinique za 150... Teraz nie kieruję się ceną przy zakupach. Mam kosmetyki bardzo drogie i bardzo tanie. Czy 600 zł to dużo... Hmm to zależy od dochodów. Dla jednego to nic, dla drugiego połowa miesięcznych dochodów. Zastanów się jeszcze.