Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

migotka tylek jak szczotka

Kobiety, czesto piszecie w roznych postach ze macie tzw.'pasje'

Polecane posty

Gość maluje, rysuje, szyje,
odnawiam mieszkania, nauczylam sie sama grafiki komputerowej i aktualnie teraz z tego zyje, interesuje sie ziololecznictwem i wykorzystuje to w praktyce, wykonuje bizuterie i garnki oraz drobne przedmioty codziennego uzytku. Nie wiem, czy to pasje, ale to moja codziennosc, lubue po prostu cos robic

Gość niezła jestem
c# i nic wiecej obecnie w sumie, ewentualnie extremalne odchudzanie :classic_cool:

Gość niezła jestem
*ekstremalne ortografia nie jest moja pasją :classic_cool:

Gość łodzianka ankka
mamy pasje - uwielbiamy czytać ... Paulo Coelho :D

Gość Ewelina Lilly Dance
moją największą pasją jest latanie ze ścierą i gotowanie a tak poza tym to lubię rysować, szczególnie twarze ale na koncie jak na razie mam tylko kilka, całkiem niezłych portretów:classic_cool:

Gość łodzianka ankka
nie, mam wszystkie jego "dzieła". ładnie wygladaja na polce :P

Gość czytam glamour i maluje
paznokcie :classic_cool:

Gość czytam glamour i maluje
nie wstydze sie moich pasji! jeszcze moge dodac ze moja pasja jest tez przegladanie katalogow z perfumami :classic_cool:

Gość KONTRABANDA
ciekawy temat i co najważniejsze myślę , że bardzo obnaża nasze " pasje " :D Rzeczywiście w większości topików temat pasji czy hobby i to często bardzo egzotycznego jest wprost obowiązkowy :) No bo jak tu powiedzieć ,że jest sie " tylko " matką i żoną ? Albo " tylko pracownikiem ?:D

Gość łodzianka ankka
migotka - żartujesz teraz, nie?

Gość niezła jestem
ja myslę, ze prawie kazdy ma jakąs pasję tylko pewnie kiedy nie jest to cos super egzotycznego albo modnego, to albo wstydzi sie przyznac albo nawet nie zauwaza nie zastanawia sie nad tym, ze ja ma tak mi sie wydaje mnie np. kompletnie nie kreca podróze, wspinaczki, sporty ekstremalne, w zyciu bym sie na to nie zdecydowała ale o, np. zapomnialam dodac, ze uwielbiam jezdzic na rowerze w terenie, niby pasja, cos co sprawia przyjemnosc, w co inwestuje duzo kasy, co uprzyjemnia mi zycie, ale to jest takie zwykłe, przyziemne, niewydumane, ze nawet o tym nie myslisz

Gość łodzianka ankka
migotka - zastanwiam się czemu chciano Cie niedawno ukamieniowac? pochwal się. umknęło mi coś ważnego?

Gość KONTRABANDA
Myślę ,ze wiele kobiet lubi to co robi - sprzątanie , dbanie o dom . Mają do tego serce co widząc po wystroju , zmianach często przemyślanych nie tylko , żeby było ładnie ale i wygodnie .Lubią odnajdywać się w kuchni i wielu przyziemnych rzeczach , które często wykraczają poza obowiązki domowe ale późniejszy świat naśmiewa się z takich " pasji " bo przecież pasja musi być niebezpieczna , kosztowna , no i żeby nikt w otoczeniu tego nie robił ... Dopiero to jest " prawdziwą pasją" .

kontrabanda- lubie takie kobiety. lubie kobiety ktore sie czyms interesuja. nie lubie za to kiedy ktos udaje ze sie czyms interesuje i pozniej jest werbalnie agresywny wobec tych ktorzy interesuja sie tym czym ci co sie niczym nie interesuja nie chca aby inni sie interesowali :classic_cool:

Moją pasją jest taniec. Jestem w stanie oddać wszystko żeby tylko móc tańczyć :). Oto moja pasja. reszta to zainteresowania: ziołolecznictwo, wyrabianie naturalnych kosmetyków, joga :)

Gość KONTRABANDA
bardzo skomplikowane zdanie ułożyłaś ale chyba zrozumiałam :D

Gość karykatuła
ciekawe, rzeczywiście, co z tymi naszymi pasjami:) U mnie zainteresowania są bardzo zmienne i chyba żadnego nie mogę nazwać pasją. Ostatnio j. francuski, uczę się kompulsywnie;) Wcześniej np. historia chorób zakaźnych, jadowite węże i katastrofy kolejowe. Czymś w miarę stałym w zainteresowaniach jest literatura. Dużo czytam. I dużo różnego:)

Gość niezła jestem
KONTRABANDA z ciekawosci zajrzałam do SJP, zeby sie upewnic czym jest taż pasja 1. szczególne, bardzo silne upodobanie w czymś, zamiłowanie do czegoś, zajmowanie się czymś z entuzjazmem; namiętność 2. obiekt tej namiętności ewidentnie wynika, ze gotowanie i zajmowanie sie domem moze byc pasją jak najbardziej, obecnie chyba najbardziej z pasjami utozsamia sie to, co jest najmniej potrzebne i najmniej praktyczne ;)