Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bujajanka.

Got to dance - kolejna szopka z chorą bidulką na stwardnienie rozsiane

Polecane posty

Gość bujajanka.

Czemu ludzie zamiast pokazac talent opowiadaja prywatne historie swego życia? Ja pier... nie rozumiem takich :-/

Gość eszsza
ale żałosne to siłowanie się żeby wzruszyc ludzi 😴

Gość Kiiiiiiiii iit
Debile, ciekawe czy wy byście milczeli, gdybyście chorowali na tę chorobę i poświęcali czemuś całe swoje życie.

Gość bujajanka.
Ale jednak wziela na litosc skoro dalej przeszla mimo ze zadnego talentu nie miala. Ot zwykle wygibasy

Gość ma dziwną zgniecioną
żeby zwiększyć oglądalność pokazują ją. ona przyszła, bo też tańczy a to, że jest chora to już inna bajka. inni przychodzą tam dla jaj i też to pokazują więc...

Gość bujajanka.
Ale po co juz na dzien dobry opowiada o chorobie a nie ewentualnie w 4tym odc gdyby przeszla? Zaloze sie ze jakby o tym nie powiedziala to nikt by nie zaglosowal. Nie mam nic do chorych tylko do tego ze wykorzystuja chorobe aby zgarnac kase

ona sama sie do tego nie garnie, proponują jej opowiedzieć swoją historie

bujajanka. Ale po co juz na dzien dobry opowiada o chorobie a nie ewentualnie w 4tym odc gdyby przeszla? Zaloze sie ze jakby o tym nie powiedziala to nikt by nie zaglosowal. Nie mam nic do chorych tylko do tego ze wykorzystuja chorobe aby zgarnac kase bo każdy w tym programie opowiada o swoim życiu, a choroba jest częścią życia. Opowiadanie o niej to zaakceptowanie jej, a zaakceptowanie to duży sukces.

Gość bujajanka.
Aha. Czyli ta cala Kulawik co wygrala Mam Talent opowiadala o biedzie jako wiekszej czesci swego zycia...wygrala bo wziela na litosc :-/ A gowno umiala taka prawda.

Śmieszny Student Trzeba być j**niętym, żeby o swoich problemach opowiadać w TV - patrz Katarzyna Figura. nie pomyślałeś, że chce tym samym pomóc innym kobietom, które są ofiarami? bujajanka. Aha. Czyli ta cala Kulawik co wygrala Mam Talent opowiadala o biedzie jako wiekszej czesci swego zycia...wygrala bo wziela na litosc :-/ A gowno umiala taka prawda. Tu się zgadzam, ale nie wygrała dzięki glosom ludzi. Tego typu programy są ustawione.

to idz i coś pokaż. albo inaczej głosowałaś w ogóle na kogoś :D wyluzuj bo to programy rozrywkowe a przeżywasz jakby dotyczyły czegoś ważnego w Twoim życiu :D

Gość atomowa.biedrona
Ale Wy jesteście trywialni. Dziewczyna zatańczyła fajnie, aż chciało mi się patrzeć. Tak jaj już wyżej Fanka Realu napisała '' każdy w tym programie opowiada o swoim życiu, a choroba jest częścią życia'' A co do Kasi Figury, to ona nie mówi o swoim życiu żeby robić szopkę w mediach czy stać się bardziej sławną.

Gość atomowa.biedrona
Fanka Realu, co Ty się przejmujesz? Już po samym jej nicku widać jaki reprezentuje poziom :)

Gość atomowa.biedrona
Yyyy, gdzie ona się podziała?