Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

straciłam nadzieję na poznanie partnera

Polecane posty

nei a gdzie a przed czym :) a schowali się przed odpowiedizalnością, przed wysilkeim jakimkolwiek, przed dawaneim siebie, ...

WE hmmm.. uwazam sie raczej za 'porzadna' a mimo to jeszcze jestem na tym parszywym swiecie... hmm cos nie pasuje w tej Twojej ukladance

Gość przy waszych wymaganiach to..
nic dziwnego że jesteście w kupie

Gość kasador
"...schowali się przed odpowiedizalnością, przed wysilkeim jakimkolwiek, przed dawaneim siebie" nie wiem skąd u kobiet bierze się przekonanie, że mężczyźni żyją dla nich, aby spełniać ich pragnienie...

Gość nie ma co biadolic
tylko brac sie za prawiczkow .

"nie wiem skąd u kobiet bierze się przekonanie, że mężczyźni żyją dla nich, aby spełniać ich pragnienie..." kobiety nie chowają się przed odpowiedizalnością, staraniami, dawaniem siebie Wilki Elrktr. - czekam , czekam, czekam, ni ana lepszego ale na odpowiedneigo dla mnie

Gość Trenton
Bierz się za jakiegoś prawiczka. Może na tym forum jest jakiś który Ci podpasuje?

Gość Pazuzu666
proszę cię.

Gość Pazuzu666
przeciętna dziewucha szuka księcia tak samo jak prawik szuka dziewicy.

Gość kasador
facet ma prawo żyć swoim życiem, nie ma obowiązku zaspokajać potrzeb kobiety Co nazywasz odpowiedzialnością?

Gość przy waszych wymaganiach to..
staracie się do tego momentu jak wam się urodzi dziecko. A wtedy ono jest najważniejsze a biedny facet idzie w odstawkę , zero seksu,przytulań i tym podobnych ludzkich uczuć. Bo wy takie zmęczone jesteście opieką nad bachorem, a to że facet zapierdala żeby was utrzymać to już w dupie macie , no booo waszeeee dzieckooo jest najważniejsze . A potem sfrustrowany facio popada w alkoholizm lub szuka innej u której znajdzie zrozumienie i seks. I przepis na katastrofę małżeńską gotowy. A później płaczecie że wszyscy faceci to świnie, ale wy same w waszym mniemaniu jesteście nieskazitelne i oczywiście ofiarami mężczyzn.