Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamusiaaa

komplet łóżeczko + materac + pościel za tą cenę?

Polecane posty

Gość przyszła mamusiaaa
niech ktoś zerknie, wydaje się fajne, ciekawe jak z jakością

Pościel na pewno dobra jakościowo. Miałam tą Niebieski miś - wzór 10. Używaliśmy jej na zmianę z inną przez 1,5 roku a wygląda niemal jak nowa. Teraz mam zamiar dać ją synkowi do przedszkola na leżakowanie. Z tym, że ja nie miałam aż tylu elementów tylko poszewkę na kołderkę i poduszkę i ochraniacz. Przewijak też miałam ten z linku, żółty. Dobrze służył ale podarł się w kilku miejscach, że tak powiem zużył się i drugiemu już nie posłuży. Łóżeczko to nie wiem, ja miałam zwykłe, po kimś z rodziny :D a i mi się strasznie nie podobają baldachimy ale co kto lubi. Cena wydaje mi się odpowiednia za te wszystkie rzeczy.

Gość przyszła mamusiaaa
dzięki chociaż za jedną opinię:)

Gość niedlapsakielbasa
mysle ze ok warto ...materac tez ok,poczytaj tylko gdzies na necie opini na temat tego lozeczka ,jakie ma opinie,ja kupilam podobne Tymek Bialy mis firmy Jandrew czy jakos tak ...

Gość za tą cenę
opłaca się kupić ten zestaw :)

Gość a ja ci odradzam
kupilam podobny komplet na allegro tyle ze w innej firmie i nie bylam zadowolona. Ladnie wygladal i byl tani, ale jakosc poscieli rozczarowuje, widac ze bawelna jest kiepska, sztywna i nieprzyjemna w dotyku. Materacyk tez nie byl zbyt specjalny, baldachim czy rozek wcale sie nie przydaly. ostatecznie zminilismy materacyk i posciel na rzeczy z Ikei, jesli ten masz gdzies blisko to wybierz sie i kup pare rzeczy a lepszych.

Gość jkbjk,
fajny, ładny i tani. Mnie wszystko kupowane osobno wyszło ok 1000 zł.