Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość multipanterka

czy macie sprawdzonego sprzedawcę kolorowych kosmetyków na allegro

Polecane posty

Gość multipanterka

Witam. Chciałabym kupić sobie kilka kosmetyków na allegro. Ceny kuszą... ponieważ kupując podkład, tusz do rzęs zamiast 100 złotych w drogerii mogę zapłacić 50-60 złotych przez internet. Ale czy to nie są podróbki ? Zastanawia mnie to, że tanie na allegro są tylko te kosmetyki które są bardzo popularne np. masowo kupowany podkład revlon czy max factor, tusze max factor czy loreal. Natomiast przykładowo podkład maybelline jest w cenie takiej samej a nawet znalazłam droższe niż w drogerii. Czy to nie jest czasem tak, że te "chodliwe" kosmetyki są masowo podrabiane i stąd ich niska cena, a te które nie mają takiego zbytu nie opłaca się podrabiać i dlatego ich ceny na allegro są takie jak w sklepach ? Mówi się, że na allegro nie ma marży więc kosmetyki są tanie, ale w takim razie tańsze powinny być wszystkie. Na allegro podkład z loreala i maybelline kosztuje tyle samo co jest zastanawiające. Zamierzając do końca mojej przydługiej refleksji... czy kupujecie kosmetyki do makijażu na allegro ? Jeśli tak, to polećcie sprzedających, którzy w waszej ocenie są wiarygodni. Wiem, że podobne tematy już były, ale to co znalazłam jest tak stare, że tych sprzedających już na allegro nie ma. Pozdrawiam.

Gość jestem daltonista mam
tylko czarno-biale

Gość Pola1984
Ja mam. Kilka razy kupowałam kosmetyki na allegro u sprzedawcy kosmetyki_ck. Ceny rewelacyjne! Za cienie Bourjois'a płaciłam 20 zł, a w Rossmannie kwota ta jest dwa razy większa.