Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanny in disguise

drogie mamy której niani chętniej powierzyłybyście swoje dziecko?

Polecane posty

Gość nanny in disguise

dziewczyna w kwietniu kończąca 18 lat która zajmowała się w wieku 14 lat swoją 2-letnią kuzynką, uczy się zaocznie czyli co drugi weekend ma zajęcia a w pozostałe dni jest wolna od 6 rano do godzin popołudniowych, jest przy tym energiczna odpowiedzialna i szybko się uczy nie wymaga zbyt dużej stawki czy studentka pedagogiki dziecięcej lat 23 ma czas na pół etatu teoretycznie zna już dziecięcą psychikę i wie jak z maluchami postępować jest wolna głównie w godzinach popołudniowych oraz na noce, jest mobilna i wolna w weekendy świetnie pomaga w nauce, wymaga średniej stawki czy starsza pani która jest wolna prawie cały czas ma dużo cierpliwości odchowane dwa dzieciaki, nie jest już tak żywa jak kiedyś ale wie jak postępować z pociechami jej pracodawców, pomaga w pracach domowych porządki i gotowanie, wymaga najwyższej stawki którą byście wybrały dla malucha/maluchów?

Gość dck
starą babę, żeby nie kusić losu i męża w jednym

Gość nanny in disguise
ciekawa odpowiedź ;)

Gość ..lolusia
ja miałam 17 lat i pracowalam jako niania.. to chyba zalezy od zaangazowania tej mlodej dziewczyny.. w sumie ta starsza pani moze juz nie miec tyle sily zeby biegac za maluchem czy cos.. to zalezy tez od dziecka jakiej opieki potrzebuje..

Gość dsvbdbbs
z tego co ja obserwuje to starsze panie swietnie sprawdzaja sie w roli opiekunek. Mysle, ze ta mlodziutka powinnas sobie jednak odpuscic i wybrac miedzy studentka a starsza pania. Masz twardy orzech do zgryzienia.

Gość nanny in disguise
..lolusia - dzielna z Ciebie dziewczyna i dzięki za odpowiedź :) dsvbdbbs - Tobie również dziękuję za odpowiedź choć nie ukrywam trochę mnie martwi sprawa kosztów

Gość ..lolusia
nie ma za co :) ja mam sporo maluchów w rodzinie.. i zostawalam z naprawde malymi dzieciaczkami sama i powiem szczerze ze ja tez bylam jeszcze dzieckiem ale jakos dawalam sobie rade.. wiem, ze zostawienie dziecka z kims obcym to trudna sprawa i wybor niani takze, bo przeciez kazda mama chce dla malenstwa jak najlepiej:)

Gość ..lolusia
pracowalam tylko w wakacje.. ale bynajmniej nauczyłam mała jesc bez placzu.. bo nie kazalam jej jesc na sile tak jak podobno robila to niania przede mna tylko czekalam az sama bedzie chciala jesc.. :) nie chwalac sie, zawsze mialam podejscie do dzieci :)

Gość nanny in disguise
..lolusia - no właśnie chcę dla maleństwa jak najlepiej dlatego tak się miotam i zastanawiam kto byłby najbardziej godzien zaufania...zwłaszcza że praktycznie nie ma mnie w domu i muszę mieć kogoś kto w razie czego nie zawiedzie...

Gość ..lolusia
a która z Pan Twoim zdaniem najbardziej by Tobie odpowiadała? Która tak na pierwszy rzut oka zrobila na Tobie najlepsze wrazenie? i jesli moge zapytac to w jakim wieku masz dziecko?

Gość nanny in disguise
najlepsze wrażenie zrobiła na mnie wymieniona wcześniej studentka bo mój mały (3 lata) ją od pierwszego wejrzenia polubił...może to zasługa jej blond włosów :D ale z drugiej strony mamy tutaj straszną rozbieżność czasową więc cały czas szukam opinii innych mam

Gość ..lolusia
no to moze warto pomyslec o niej, skoro nawet maluch ja polubil od razu.. :) moze nawet moglaby go czegos nauczyc :) trudna decyzja.. takze czekaj na wypowiedzi jeszcze innych, moze cos doradza