Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sheja_

Nie można wierzyc znajomoscim z internetu!

Polecane posty

Gość Sheja_

Moja historia jest krótka. Poznałam na czacie( weszłam z nudy) chłopaka, fajnie się pisało nawet.;) Napisał, że ma 24 lata, że pracuje jako kurier.;) Bardzo nalegal abym swoje zdjęcie wysłała, ja jestem w tych rzeczach ostrożna, nie wysłałam mu. I traz jak sie okazło bardzo dobrze, ze tego nie zrobiłam.Z koleżanką postanowiłyśmy zazdzwonic do niego, odebrał jakiś dzieciak wiek no może 17 lat, głos po mutacji z pytaniem " czego chuju" rozłaczyłysmy sie ;) poźniej na gg napisał, napisałam, że z dzieciakami nie gadam, od tej pory się nie odzywa;) A wy mieliście tez taki sytuacje? Podzielcie się;)

Ja miałam ale inne przypadki, takie że potem ktoś mnie prześladował nawet dowiedział sie gdzie mieszkam, ale dało się jakoś przeżyć i teraz jest ok. I powiedziałam sobie nigdy więcej znajomości przez neta.

właśnie. a tamten we wszystkim kłamał. dlatego jak ktoś nalega na wysłanie zdjęcia.. to coś podejrzane jest

a daj spokój, ile takich akcji jest. Raz koleś twierdził, że włamał mi się na dysk i ukradł mi zdjęcia i teraz wstawi je na neta...

Gość mówili na nia słonce......=
no to tylko ja mialam szczescie:)