Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewfdrfwerfrweferf

skarby kochane przetlumaczcie mi to

Polecane posty

Gość ewfdrfwerfrweferf

Tłumaczenie dodał(a): brak Edytuj teledysk Teledysk dodał(a): doroha0812 Poleć: Skopiuj link: Zgłoś błąd Poleć znajomemu Komentuj Dodaj do ulubionych Głosuj na ten utwór (0) Tłumaczenie: Dodaj tłumaczenie Wyślij prośbę o tłumaczenie Tekst piosenki: Lo que, lo que tu quieras soy. lo que, lo que tu quieras soy. un payaso sin pintura, o el recuerdo de tu "mare" al despertar, lo que tu quieras soy. una rfaga de estrellas, o el deseo que te deban conceder, lo que tu quieras soy. por ti sera capaz de derramar la sal, de recoger las huellas de tu caminar, sera capaz. sera capaz de despegar, capaz de continuar, sera capaz de desgranar el mar. sera capaz de abandonar, capaz de remontar, sera capaz. sera capaz de hipotecar mi voz. lo que, lo que t quieras soy. una patria, una frontera, o el soldado al que le ordenan disparar, lo que t quieras soy. por ti sera capaz de iluminar el mal, de confundir las luces que me hacen soar, sera capaz. sera capaz de despegar, capaz de continuar, sera capaz de desgranar el mar. sera capaz de abandonar, capaz de remontar. sera capaz de hipotecar mi voz. lo que, lo que tu quieras soy. lo que, lo que tu quieras soy. por ti sera capaz de regalar mi edad, de prestar las canciones que te hacen volar, sera capaz. sera capaz de despegar, capaz de continuar, sera capaz de desgranar el mar. sera capaz de abandonar, capaz de remontar, sera capaz. sera capaz de hipotecar mi voz. lo que, lo que tu quieras soy. lo que, lo que tu quieras soy.tani nie chodszi mi o calosc. tylko refren.

Gość derd
Co, jestem, co chcesz. Więc, co chcesz, ja jestem. clown niepomalowana lub pamięć o "Marek" po przebudzeniu Jestem, co chcesz. jeden rfaga gwiazd lub pragnienie, że należy przyznać, Jestem, co chcesz. na będzie można rzucić sól, podnieść ślady walk, będą mogli. być w stanie wystartować, nie można kontynuować, będzie w stanie sypie morza. będzie w stanie wyjść, w stanie pokonać, będzie w stanie. będzie mógł zastawić mój głos. Tak, to, co chcę t. kraj, granica lub żołnierz kazał mu strzelać, t, co chcę. na będzie w stanie oświetlić zło, mylić światła, które sprawiają mi wznieść, będzie w stanie. być w stanie wystartować, nie można kontynuować, będzie w stanie sypie morza. będzie w stanie wyjść, w stanie pokonać. będzie mógł zastawić mój głos. Więc, co chcesz, ja jestem. Więc, co chcesz, ja jestem. na będzie można oddać swój wiek, dostarczyć utwory, które można latać, być w stanie. być w stanie wystartować, nie można kontynuować, będzie w stanie sypie morza. będzie w stanie wyjść, w stanie pokonać, będzie w stanie. będzie mógł zastawić mój głos. Więc, co chcesz, ja jestem. Więc, co chcesz soy.tani