Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonimpseudo

jestem kobietą a lubię oglądać nagie laski, czy to znaczy że jestem les?

Polecane posty

Gość pseudonimpseudo

hm?

Gość nie sądzę ....
:D gdyby to była prawda to wiele kobiet byłoby les. zresztą sama odpowiedz sobie na pytanie "czy mogłabyś tworzyć związek z kobietą". To ze o nich fantazjujesz nic nie znaczy. Ja też czasami fantazjuje o kobietach a mam faceta i kobiety na codzień mnie nie pociągają

Gość pseudonimpseudo
No więc gdyby była na prawdę piękna to może i bym mogła z nią coś stworzyć. Inna sprawa, że kiedyś nieomal fizycznie podnieciłam się będąc obok mojej koleżanki i totalnie chciałam ją pocałować. Podobała mi się jej osobowość. heh :(

Gość nie sądzę ....
też raz miałam ochotę pocałować obcą dziewczynę, w ogóle byłabym skłonna uprawiać seks z kobietą. Ale przenigdy nie chciałabym z żadną być, więc uznałam że mam fantazje w dodatku niezbyt natarczywe ale lesbijką nie jestem bankowo

Gość pseudonimpseudo
W zasadzie zastanawiam się jak lesbijki są w stanie siebie zaspokoić. jednak co penis to penis. Hm. Faceci mają lepiej.

Gość nie sądzę ....
yyy watpie ze seks analny to cos leszego niz seks lesbijski. lesbijki maja do dyspozycji sztuczne penisy jezyki i palce wiec zaloze sie ze sobie radza

Gość monaonalisa
ja tez lubie... lubie sie do nich porownywac/ badac konkurencje

Gość nie sądzę ....
a co ma wspólnego porównywanie się z innymi i sprawdzanie czy jesteś lepsza, do pożądania?