Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violaaaaaaa

Szokująca sytuacja w akademiku

Polecane posty

Gość violaaaaaaa

Mam do opisania szokujące zdarzenie jakiego byłam dzisiaj świadkiem. Otóż moja koleżanka przegrała zakład z kolegą. W umowie było, że jak jak przegra to będzie musiała go zaspokoić przy ludziach. Nie brała pod uwagę przegranej, no ale jednak się stało. Sądziłam, że się załamie. Tymczasem byłam w szoku jak ta spokojna na co dzień dziewczyna najpierw się rozebrała do golasa w obecności kilku kolegów z akademika, a potem zaczęła realizować zakład. Początkowo robiła to ręką (w zakładzie nie było określone w jaki sposób ma doprowadzić do końca tego kolegę), ale jak zesztywniał to chętnie go dosiadła. Tylko informując że jak będzie dochodził to żeby dał znać, bo ona nie bierze tabletek, więc żeby nie kończył w środku. Tak też się stało. Na koniec jeszcze wtarła w cycki jego nasienie, wszystko ze śmiechem. Byłam załamana. Żeby to jakaś patologia była, ale gdzie tam. Studentka trzeciego roku prawa na UW. Na co dzień normalna i spokojna. A może to ze mną coś nie tak?

Gość ide wybrac jaja kurom
ynteligencja kurva mać-i tacy ludzie potem zajmuja ważne stanowiska

Gość nie wierzę w to
. tez w akademikach bywam i jakos nie dzieje się tam niewiadomo co

Gość Jaaaaaa27777777
mam nadzieję, że to prowokacja.

Gość violaaaaaaa
wymyślam te prowo ze stresu przed studiami ;) sorry :)

Gość ale bardzo interesujaca
historia :D Aż sie napaliłem :classic_cool:

Żeby to jakaś patologia była, ale gdzie tam. Studentka trzeciego roku prawa na UW. od kiedy rodzaj studiów i wybrany uniwerek wykluczają możliwość bycia patologią?

Gość 09709709709709709
a w nim w pazdzierniku kupa słonia kupa kota obklejona żwirkiem -rarytas rboka zygów studenta po sylwestrze 2000r sztuczne gówno gotowe do podlozenia nauczycielce na siedzenie pierdzaca poduszka imitator bąków w sprayu kliknij i polec dalej shajsybox.roksa.pl/dworiuqowirqowiefyqoewif/sdjkhasdkhqwiofhaskfhakjf,html

Gość violaaaaaaa
Ja też bywam a właściwie to mieszkam w akademiku i na co dzień takich sytuacji tam nie ma. To jest pierwszy przypadek, stąd jestem w szoku. Post z 15:40 to jakiś podszyw.

Gość alexia_alexia
aż dostałam orgazmu i muszę zrobić to samo :/

Gość kfjfjhhhhhaaaala
i byla taka glupia z enie zazadala gumki?

Gość ty naprawdę
nie wierze w to ale jak to jednak prawda to ci ludzie to dno i wodorsty

Gość 44444llll
ale studia rozpoczynaja sie 1 pazdziernika, a nie wierze ze ledwo po wprowadzeniu do akademika juz takie akcje sie dzieja, prowokacja :)

Jeśli nie prowo, to gratuluję wyzwolonej koleżanki, trzeba więcej takich pozytywnie zakręconych ludzi :D

Gość 44444llll
poxytywnie zakreconych ludzi ? tzn nieodpowiedzialnych? i to jeszcze przy ludziach? jesli to nie prowo to chociaz by mogla kase zgarnac za ogldanie, a nie tak za darmoche, ze pol akademika widzialo

Gość ty naprawdę
A gdzie się podział szacunek ,jakaś moralność?Mówicie tylko że się nie zabezpieczyła też jesteście dobrzy,pieprzyć się jak króliki bez zahamowań z kim popadnie,takie mamy czasy teraz

Gość mm......
no jestem pewna że te tematy zakłada stary pedofil

Gość emma jung
No pokazala swiatu na co ja stac...

Gość gggggggggggggggfgggggg
U mnie ostatnio było podobnie. Tylko laska przegrała zakład o normalny seks :)

Gość allelujaalleluja
przeciez doktorant uw zostal oskarzony o posiadanie nagich zdjec dzieciakow, a rozbieranki w akademikach to norma :))

Gość r5ur6yrur
A później czytam że ludzie po zawodówkach to patologia a Ci po studiach to wielcy wykształceni cudowni ludzie.Śmiać mi się chce, co za hołota i patologia.

Gość allelujaalleluja
ale o co ci chodzi? fajnie się bawili :) ja tam im zazdroszcze wieku i zabawy :) byłam spokojniejsza i nudniejsza a trzeba było rznac co popadnie :)

Gość violaaaaaaa
To co mnie najbardziej w tej sytuacji załamało to moja ogromna chęć zrobienia tego samego co ona ale to ona przegrała zakład a nie ja:O

Gość violaaaaaaa
Bardzo chciałabym zrobić z chłopakami to co ona z jednym jednak zastrzeżeniem...chciałabym od razu anal.Tak bardzo zadroszczę tego,że przegrała ten zakład.To mnie wręcz zszokowało.:O

Gość duyqdqwud
Najlepiej wez i sprzedaj ta kolezanke do ruskiego burdla.

Gość viccy gonzales
00:32,00:36 :D:D:D:D

To ze to patologia to swoja droga, ale najbardziej mnie w studentach wkurwia ta obłuda, że każdy niby taki ą ę, a tymczasem się okazuje, że niektórzy są jak w tym powiedzeniu: Bułkę przez bibułkę, a chuja gołą łapą.

Gość kkkkkk;;
do ros cos tam, masz zupelna racje, moj maz jest po studiach, a jego slownictwo jest gorsze, niz u czlowieka z zawodowki, a najlepsze, ze kiedys pracowal jako nauczyciel w szkole. no po porostu nie do pomyslenia:(, wiec dziewczymy, nie kierujcie sie tylko jedna rzecza, powodzenia:)

Gość allelujaalleluja
studenci to ludzie tacy jak wszyscy inni - im też zależy na kasie i ruchaniu.