Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..i jak tu nie oszaleć!!?

Młodszy brat mężą ciągle ogląda bajki w naszym pokoju :// ;o

Polecane posty

Mieszkamy z mężem w domu z teściami ponieważ jestem w ciąży i siedzimy tam ze względu na wysokie koszty mieszkań itd. Mamy jeden pokój dla nas i jako jedyni w domu mamy internet...problem w tym,że teściowa ciągle tam puszcza bajki jej synusiowi który ma 6 lat. Czasami w Naszym pokoju spędza po 4 godziny :/ nie wiem jak mam teściowej delikatnie wytłumaczyć,że chcę mieć trochę prywatności ..nie chce mu tego wyłączać bo wtedy jest ryk na cały dom i krzywe miny na mnie bo mu to wyłączyłam. Płacimy internet i też chcę z niego czasami skorzystać..albo jak siedzę w pokoju i nie przyjdę do góry to ma pretensje,że tak sama siedzę zamiast do niej przyjść. A ja czasem wolę sama posiedzieć ! Ledwie przyjdzie z przedszkola, a ona nie pytając mie o zdanie włącza mu internet i bajki. Jeżeli ktośbyłby mi w stanie doradzić jak się z tym uporać bez kłótni w domu byłabym wdzięczna. Z góry dziękuję. Pozdrawiam :)

Gość husadhwudhruwei
kupcie router

Myśleliśmy nad tym,ale kolejny komputer ma siostra męża i obawiam się,że ona go nie dopuści do niego :/ mówiłam teściowej o tym to stwierdziła,że popyta jak wygląda podłączenie i na tym cisza :/

andrzej z uk - ostatnio byla taka sytuacja,ze nie mielismy neta miesiac to mu puszczala bajki u nas w pokoju na tv ! :| juz mnie cos bierze :/

Gość fredzia pokaranczowa
dzieciora zmajstrowałas i siedzisz komus na karku ? u obcej kobiety i warunki swoje stawiasz ? nie ośmieszaj się

Gość husadhwudhruwei
musisz zaczac symulowac, ze sie zle czujesz w tej ciazy i ze musisz miec spokoj zaproponuj zeby kupili router - wy placicie, oni moga korzystac jak kupia urzadzenie

Gość twój mąz ma 6--letniego brata?
poza tym 6-latek chodzi juz do szkoły,a nie do przedszkola--jak napisałas. 0/10. wal się mitomanko🖐️

brat ma 6 lat to mąz chyba góra 20 lat gówniara brzucha zrobiła i poczuła się panią w domu, dziękuj teściowej że cie pod most nie przegoniła, pasożycie

Tu nie chodzi o siedzenie na karku komuś bo sama od początku nalegała i proponowała mieszkanie na dole. Płacimy za opłaty, robimy zakupy itd więc nie siedzimy tam na garnuszku .

Poza tym to nie jest jej dom, nic do niego nie ma. Właścicielką jest babcia. Więc po co nalegała żebyśmy zostali skoro teraz nawet pokoju jednego dla siebie nie mamy ?

Gość ajamysleze
jak już to pogadaj z mężem żeby z teściową na ten temat porozmawiał, bo Ciebie raczej dobrze nie odbiorą jak zaczniesz się czepiać ;) Najlepsze wyjście to ruter - sama bym go kupiła i już pal licho, że Wy płacicie za neta - powiedziałabym teściowej, że jak sobie załatwią kompa to udostępnicie im neta (lub tej siostrze). W ogóle to dziwna ta teściowa... Włazi do Was do pokoju, zostawia tam dzieciaka... Ja bym już wolała coś taniego wynajmować i mieć swoją prywatność...

Gość ja w wieku 24-25 lat miałam
TO PROWO. NIE WIDZICIE? NAIWNE PELIKANY JESTESCIE,ŁYKACIE WSZYTSKO JAK LECI. ODROBINE WYOBRAŹNI,LUDZIE!!!!

jak wszystko opłacasz i robicie zakupy to można wynająć np pokój w kamienicy niedrogi opłaty wyjda na to samo

Gość jak ci tak zle.....
Jak Ci tak zle to odejdz :P co za problem. wynajmiecie kawalerke i tyle :D Mezus pewnie ma z 20 lat i nei moze nic matce powiedziec :D a Ty lat ile masz kotku? :D

Ja nie wiedziałam,że tak będzie. Teraz to już na nic bo został mi miesiąc do porodu, nie wiedziałam,że tak będzie. Wiedziała na co się pisze proponując nam tam pokój. Zdecydowaliśmy ponieważ wychodzi taniej co nie znaczy,że mieszkamy tam za darmo bo dokładamy się kompletnie do wszystkiego,ale nie o tym temat. Gdy mówię o tym mężowi to tylko bezradnie kiwa głową bo go całymi dniami nie ma, ja też wychodze do mamy bo nie ma tam dla mnie miejsca .

Maz ma 23, a ze ma brata w tym wieku to juz nie moja wina :) ja mam 22 . Żadna prowokacja, po prostu myślałam,że otrzymam normalnie odpowiedzi.

No 5 ma, sorki za blad.

nieprawda że 6 latek chodzi do szkoły Platforma zmieniła to prawo bo ta feforma za dużo kosztowała i się opóźniła 6 latek może chodzić do przedszkola czyli do zerówki

Mieszkasz u kogoś i nigdy nie będziesz miała prawa stawiać warunków. Teściowa jest u siebie, Ty jesteś gościem. Wyprowadz sie i bądź panią na swoim.

tzn mają wybór 6 latek musi chodzić - albo do szkoły -albo do przedszkola-decyduje rodzic moja córka chodzi do przedszkola i ma dokument że spełnia obowiązek edukacji

Gość NAprałabym cię to tym
durnym ryju, ot co--dwoje gówniarzy urządza sobie zabawę w dorosłe życie,nie majac pojęcia jak ono wygląda. tesciowa? popusciła szpary i wpadła z tym dzieciokiem:D:D patologia.

Gość zapycha dziecku czas bajkami?
a co ona robi w tym czasie,hę? rucha sie z konkubentem?

no przyznaj sie ile macie lat pewnie 17 i 18 :D

Juz napisalam ile mamy lat. I powtarzam,że ona też u teściowej swojej w domu siedzi i do tego domu nie ma nic.

Co nie znaczy, ze Ty masz cokolwiek do powiedzenia, bo wpadlas z jej synem. Zrozum, ze jesteś u niej gościem. Idź na swoje i tam sobie rządz.

No narazie nie mamy możliwości iść na swojej ze względu na stan finansowy.

Gość ajamysleze
Jezu a co Was to obchodzi ile ma lat - życie Was skrzywdziło, że się czepiacie, że dziewczyna ma męża? Wiece, że nie wszystkie dzieci to od razu wpadki? Chyba nie o tym był temat, prawda? Autorko to porozmawiaj ostrzej z mężem, bo jak urodzisz to co - będziesz karmić piersią a 6-latek będzie w tym czasie oglądał bajki na Twoim kompie? Będziesz wstawać kilka razy w nocy i w dzień gdy Twoje dziecko uśnie będziesz może chciała też się przespać, i wówczas też brat męża sobie wejdzie pooglądać bajki? No niestety, jeśli teściowa pozwoliła Wam ze sobą mieszkać to powinna uszanować Waszą prywatność...

Chociaż jedna wartościowa odpowiedź :) dzięki za wyrozumialość:)