Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już sam nie wiem

Czy mam szanse u bogatej kobiety?

Polecane posty

Gość Już sam nie wiem

Jestem zwykłym studentem. Zwykła praca. Ona z kolei prowadzi własną firmę, ma dużo kasy. Czy takie coś w ogóle ma sens?

Gość Już sam nie wiem
Jak myślicie?

Gość lalalili
Spotykacie sie czy dopiero zamierzasz się z nia umówić????

Gość opiopi
jak jest starsza 15 lat i przekwitla to masz szanse jezeli jest rownolatka - nie masz, bo jestes cipa ktora pyta o zdanie na kafe

Gość Już sam nie wiem
Nie spotykamy się ale do tego zmierza.

Gość plus jest taki
to, że ma własną firmę nie jest równoznaczne z bogactwem :P

Gość Już sam nie wiem
Mimo wszystko, na pewno zarabia więcej od zwykłego etatowca. Powiedzmy że ma już swoje mieszkanie itd

Gość czyli na zasadzie sponsoringu
to będzie znajomość? Jeżeli Ci to odpowiada...Twój wybór.

Gość Już sam nie wiem
żaden sponsoring, nic od niej niechce, głuupio bym się czuł nawet jakby mi miała zapłacić za kawe. Chodzi mi o to jak ona to może widzieć, faceta który nic jeszcze nie osiągnął.

Gość czyli na zasadzie sponsoringu
Ale jeżeli nie sponsoring, i Ty też do niej nie czujesz mięty, po po co to Twoje pytanie? Czy masz szanse u bogatej kobiety? - Masz! Jak będziesz spełniał jej zachcianki.Ona starsza od Ciebie o 15 lat, ma dużo kasy - będziesz jej pieskiem na każde wezwanie dopóki jej nie podpadniesz, albo się nie znudzisz. Ty zwykły student, czyli niezbyt bogaty, liczący każdy wydany grosz... Jeżeli jesteś gotów pójść na układ - ona wspomoże finansowo Twoje studia, Ty będziesz ją ogrzewał w pustym łożu - ok! Normalnych szans nie masz, ale w roli żigolaka - jak najbardziej, tylko się trochę postaraj bo te forsiaste są wymagające.

Gość Już sam nie wiem
Jakie 15 lat starsza. Ona jest tylko 2 lata starsza. Już pisałem, nie interesują mnie żadne układy, a tymbardziej jakiś sponsoring. Nie jestem kobietą i nie lecę na kasę i nie patrzcie na mnie ze swojej optyki.

Gość Już sam nie wiem
Ona interesuje mnie jako kobieta, a nie dlatego że ma kase. I właśnie przez to że ma więcej kasy, zastanawiam się czy taki związek ma jakiekolwiek szanse. Czy ona może się tylko mną bawić a jeśli przyjdzie co do czego to znajdzie sobie jakiegoś biznesmena ze swojej ligi.