Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewka samoa0999

Wejsc w ten zwiazek?

Polecane posty

Gość ewka samoa0999

On 35 po rozwodzie, 2 dzieci z ktorymi ma slaby kontakt, ja po rozwodzie, bez dzieci itp.Ogolnie jest przyzwoitym facetem tak mi sie wydaje,pracuje ,zarabia, zaradny, ale jakos przerazamnie fakt , ze razem zamieszkamy mi sie zachce dziecka bo najmlodsza nie jestem:(boje sie faktu , ze jak sie noga podwinie a on ma poad 2 tysiace alimentow(dobrze ze placi)ale jak cos sie stanie straci prace, i nam moze zabraknac, ten fakt mnie martwi no i to ze juz nie zabiega o kontakt z dzieckiem, fakt zona utrudnia.

Gość .wujek samo zło
ale pojebana jesteś,nie wchodż w ten ani w żaden inny

Gość 253523
Ja bym nie chciała faceta z dziećmi. No ale skoro mówisz, że masz już swoje lata i pewnie zegar biologiczny Ci tyka to inna sprawa...

Gość ewka samoa0999
wiesz my w innym kraju zyjemy to tez inaczej... z drugiej strony nie mam az takiego parcia na niego. traktowalam ten zwiazek bardziej klezensko, ale wiecie iletak mozna.chcial z rok temu zabrac je do siebie ale dziewczyna jest duza i nie chce tu przyjechac, chlopak maly..troche porazka.

Gość ewka samoa0999
wiesz my w innym kraju zyjemy to tez inaczej... z drugiej strony nie mam az takiego parcia na niego. traktowalam ten zwiazek bardziej klezensko, ale wiecie iletak mozna.chcial z rok temu zabrac je do siebie ale dziewczyna jest duza i nie chce tu przyjechac, chlopak maly..troche porazka.

Gość wkur.. jestemm na maxa
w tych czasach chlopa z alimentami to samobojstwo

Gość 2000alimentów, spadek
po jego smierci dla dzieci uwaga uwaga z waszego wspólnego majatku , nie bądz naiwna bo zostaniesz z palcem w nocniku przez jakiegos popaprańca życiowego , daj sobie szanse na normalne życie i szukaj normalnego faceta bez powikłanej przeszłości , na co ci taki ktoś ?

Gość sztylet
Niem nie warto pakować się w jakikolwiek związek.

Gość ewka samoa0999
po co? nie chce byc sama juz zadlugo, fajnie miec kogos przy sobie, wiesz ja mam 33l wiec w tym wieku r to raczej sami po przejsciach i wybrzydzac juz nie mozna zabardzo, aogolnie mi pasuje wiec to ze mu nie wyszlo nie mozna go skreslac ale martwia mnie finanse

Gość dorotki89
a nie ma wolnych, bez dzieci, nie gadaj ze sam odpad zostal

Gość 32latka mineły
ja bym tam nie chciala faceta z dwojką dzieci, jesze jedno by uszło ale dwójka i 2 tysiaki alimentów??:-( a to ze odpuszcze kontakt z dziecmi to znaczy tylko tyle ze to zwykły frajer! i pamietaj moja droga ze ktos kto ma 2 dzieci może wiecej nie chcieć i po co sie angazowac w taki zwiazek??masz 33 lata wiec szukaj wolnego bez zobowiazan ktory pragnie zaałożyc rodzinę bo nie sadze zeby facet po rpzejsciach z dwojka dzieci chciał kolejnego

Gość dorotki89
nawet jakby chcial to kogo na to stac dzis???# maryjo boska ja tam bym nie chcila zeby mi z domowego budzetu 2 tysiace wyplywaly, dzis ma kasa a co bedzie jak zabraknie mu? z twojej czesci bedziesz sponsorowac cudze bachory

Gość ewka samoa0999
moze ktos jest lub byl w podobnej sytuacji?

Gość cbudwecemdc
a w jakim kraju zyjecie>?

Gość ewka samoa0999
mieszkamy w norwegii

Gość dzollanan z podlasie
spoko jka w innym kraju ale do Pl trzeba kirdys wrocic i co wtedy?

Gość rrrrrrrrrr5666666666666666
a na co lioczylas po 30?? na ksiecia zbajki?? ciesz sie ze ktos cie zechce

Gość glupir dupkii
w tym wieku to juz sami rozwodnicy z dziecmi taki los , bylo szukac se na studiach, aterz to jzu pozamiatane masz.

Gość lovelisia1978
duzo 2 tys alimentow ale fakt , ze dobrze zarabia:) ale jak noga sie podwinie i coz wspolnej poli utrzymywac cudze dzieci?