Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Al-Kaida0579

Rozpierdajalą mnie dziewczyny które

Polecane posty

Gość Al-Kaida0579

mają piwne oczy i przez to mysla ze jak zafarbuja swoje 3 włosy na krzyz na kruczoczarny kolor to będą wyglądac jak latynoski :D:D:D i jeszcze pierdolą wtedy ze maja latynoską urode hahahaha :D koło latynosek to wy nawet nie stałyście! :D długi, odstający nos, nierzadko garbaty, blada skóra, kreska zamiast ust,mysie (fuj!) odrosty i takie same brwi zreszta kredka narysowane... i w ogole piwne oczy :D latynoski maja praktycznie czarne jak smoła oczy a nie piwne! do tego burza włosów naturalnie ciemnych a nie wasze cienkie gówniane kitki tu macie latynoski: http://farm5.static.flickr.com/4086/5037469827_39993b2368.jpg http://bartpogoda.net/cuba/havana/DSC_8375.jpg http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/30073.jpg a nie takie gówno: http://images.photo.bikestats.eu/zdjecie,600,54435,20090524,kosmacz-z-czarnymi-wlosami.jpg http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/anakoinosi11.jpg lub nie daj Boże coś takiego: http://www.obmawiamy.pl/wp-content/uploads/2009/09/kayah-steven-segal-425x655.jpg pasuja wam te czarne włosy jak jak dziurka od igly do chuja .... :O:O

Gość hahaha;;;;
racja !!!! same pasztety w polsce

Gość pulpeciątko :)
mnie też rozwalają :)

Gość AL-Kaida345
poniedzialek ona ---> widze ze wygladasz tak chujowo jak któras z tych ostatnich 3 linków :)

Gość frerasfrfre
to co? mamy wszytskie na blond sie zafarbowac? Ja sie urodzilam z ciemnymi wlosami. I brazowymi oczami. wiec nie rozumiem o co ci chodzi. ciekawe jak ty pasztecie wygladasz? pokaz swoje zdjecie

Gość ANDŻELA453
a blondynki z niebieskimi oczami jakie są wg. ciebie?

Gość AL-Kaida345
OK to pewnie wygladasz normalnie lub dobrze bo masz ciemne włosy a nie kruczoczarne chyba ze frabujesz na kuucza lub granatowa czern to.... :D

Gość frerasfrfre
ANDŻELA453 to palant. Wstawil foty zdjec niezbyt atrakcyjnych kobiet. U nas wlasnie kobiety sa atrakcyjne ,a nie faceci. Niech oni popatrza na wlochow , Francuzow, Hiszpanow. Jakbym urodzila sie polakiem mezczyzna chyba bym sobie w leb strzelila. Malo ktory jest atrakcyjny. Najbrzydsi faceci w europie. Niestety.

Gość niemysle
zycie mnie rozpertala :(

Gość hghjgjh
Pierwszę słyszę o czymś takim :P Sama mam piwne oczy a w życiu bym się do latynoski nie porównała - nie widzę w ogóle żadnego związku piwnych oczu z latynoską urodą :D Miałam co prawda przez chwilę czarne włosy ale to dlatego, że miałam każdy kolor.

Gość frerasfrfre
nawet Niemcy sa ladniejsi od Polakow. No jak slowo daje najbrzydsze narody . Polacy i Rosjanie. Przykro mi, ale tak jest. Chcialabym powiedziec inaczej, ale niestety nie moge.

Gość aGATTA...
Czy to ważne czy polki lepsze? I tu są brzydale i tu. I tu mają osrane oczy i tu :D gdybym urodziła się z osranymi oczyma to bym sobie chyba w łeb strzeliła :D

Gość frerasfrfre
Wole miec gowno w oczach , niz w glowie . Jak ty :)

Gość Piekny Chuseyn
...a piwnooka ci nie dała, nie dała jest ciongle fajna, miła i ma urodę a ty jeno styl pastucha. w mowie w piśmie i w poczuciu Chumoru ehehehe jacy znajomi taki Ułan oj oj PO praw się chłopoko lub grzeb głębiej nie licz że niesiołek ci zwróci KOszty eheheheh ehehhe On zwraca ale treść zołąkową jak spojrzy w lustro....a tam kolega zza ceraty w kratke ehehehe

Gość aGATTA...
Fresre kupełe :P widziałas ty chociaż na oczy hiszpana? Jeden na dziesięć może ładny reszta to brzydale i smoluchy. Francuzi niczym się nie różnią od polaków. Jedź do tamtych krajów i popatrz kretynko. Ale potem wróć i przepros swojego ojca szmato brudna

Gość Piekny Chuseyn
jestem debilem w dodatku ślepym

Gość frerasfrfre
Sluchaj, gdybym nie widziala, to bym nie miala prawa zabierac glosu. Wiec nie wyssalam sobie tego z palca. A tymczasem nie chce mi sie dyskutowac juz na ten temat, gdyz mam inne ciekawsze zajecia. Pozdrawiam.

Gość aGATTA...
Blee ja już kończę bo jak sobie wyobraże że ktoś gownem czyta moje posty to mi źle się robi :D

Gość Piekny Chuseyn
zjadam własny naskórek taki jestem oszczędny :)

Gość aGATTA...
W ogóle jak ty masz czelnosc patrzyć się na ludzi tymi gownami jezu jak by na mnie tylko taka spojrzała to bym z buta w to gowno przyłożyła :D

Gość aGATTA...
co nie zmienia faktu że chętnie bym zlizała gówno z czyjegoś nioedomytego dupala

Gość aGATTA...
nastepnie tym butem przyłożyła bym sobie do czoła zeby zrobić sobie czekoladową pieczątkę

Gość aGATTA...
nastepnie tym butem przyłożyła bym sobie do czoła zeby zrobić sobie czekoladową pieczątkę