Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psikujik

doradzcie girlsy;)

Polecane posty

Gość psikujik

słuchajcie jest sprawa: niedawno wrocilam do pracy po macierzynskim i mam problem. zrobiłam ostatnio kilka błedów szefowa wziela mnie dzis na rozmowe i zapytala skad bledy wiec jej powiedzialam ze mam duzo obowiazkow a staram sie wszystko ogarnac spiesze i stad bledy. jednak pozniej zrobilam bardzo wazny blad. wyslalam umowy do klientow z błednym numerem. wynikalo to w sumie z mojej niewiedzy, robilam to pierwszy raz kolezanka mi pokazala skad wziasc numer tylko nie dodala ze moge spisywac tylko numery z poczatku a nie z konca(choc ten sam numer) ale mniejsza o to. kwestia jest taka ze po mnie powinna umowy sprawdzic kolezanka ktora jest z-ca kierownika. jednak tym razem nie sprawdzila. teraz trzeba to odkrecac i nie wiem czy kierowniczka powinna o tym wiedziec. jak jej powiem to mnie chyba zabije a razem ze mna ta kolezanke ale jak jej nie powiem a sprawa wycieknie to bedzie jeszcze gorzej....

Gość jakim cudem ty dostałaś
pracę, przy takim słownictwie, tępocie, żałosnej ortografii i interpunkcji? :O

Gość tyrankasas
Nie pchaj sie tam gdzie cie nie chca i NA czym sie nie znasz. Jutro zloz wypowiedzenie

Gość kiepskie to prowo kiepskie
skoro zastęca miała obowiązek sprawdzić umowy to niech ona tę sprawę odkręca tak czy siak jak przyjdzie co do czego to nikt nie okaże się winny tylko ty może więc sama szybko obdzwoń klientów i odkręć sprawę, przygotuj nowe umowy i je wymień

Gość kiepskie to prowo kiepskie
skoro zastęca miała obowiązek sprawdzić umowy to niech ona tę sprawę odkręca tak czy siak jak przyjdzie co do czego to nikt nie okaże się winny tylko ty może więc sama szybko obdzwoń klientów i odkręć sprawę, przygotuj nowe umowy i je wymień