Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawiczek PUA - poderwij swoją wymarzoną kobietę!

Polecane posty

Cześć, Założyłem ten wątek, gdzie prawiki z tego forum będą mogły doskonalić się w sztuce podrywu i przyciągnąć do swego życia kobietę swoich marzeń. Zaczynajmy!

Najpierw trzeba zacznijmy od zmiany swoich przekonań. Kobiety nie zareagują źle, gdy do nich podejdziesz np. na ulicy. Będą zadowolone, ponieważ po to się stroją, żeby faceci podchodzili. One uwielbiają być podrywane, to jest ich żywioł. Będą szczęśliwe, że je doceniłeś i zareagują pozytywnie.

Gość kiljh
gdyby do mnie podszedl facet na ulicy to bym sie bala ze mzoe mnie zamordowac- nikomu nie mozna ufac i wszystkich czeb a sie bać

Gość kfjfja
ludzie to bestie -jak ktos obcy podchodzi , zwlaszcza do dziecka to trzeba wiac lub wezwac milicje

Gość kfjfja
ORMO-kazdy facet to potencjalny pedofil gwalciciel i morderca

Gość kfjfja
wniosek jest taki z e nikomu nie mozna ufac- tu raz na topiku jaks pani napisala ze jej córke zgwalcił kolega ktorego znala ona przez 3 lata- wniosek -kazdy facet moze byc klonem teda bundego co zabil ponad 100 kobiet- wiec obcym nie mozna ufac

Gość kfjfja
ale ofiary seryjnych morderców sa przypadkowe- wiec mysalca kobieta uwaza ze kazdy facet na ulicy chce ja zgwałcic lub zamordowac albo jedno i drugie- nawet sąsiadom , kolegom z pracy szkoly podworka nie mozna ufac a co dopiero obcym-gdyby moja córka rzekła ze facet zagadnął do niej na ulicy lub w llokalu -to ja juz bym sobie wyobraziła gwałt lub morderstwo

Gość Looooser pomarańczowy
Kobiety mogą się trochę bać, ale to je tylko nakręca. Kobiety do których podchodziłem reagowały bardzo pozytywnie. Poza jedną, ale ją wcześniej "wystraszyłem" i to była bardzo młoda dziewczyna.

Gość kfjfja
widocznie te kobiety nie mialy madrych rodziców ktorzy by je nauczyli ze swiat jest zly , ludzie sa zli , nikomu nie mozna ufac -wszedzie czai sie jakis podstep-facet podchdzący na ulicy moz e oznaczac smierc , gwałt , lub oszusta matrymonialnego- tu jest topik ze 99% matek i bbac to gówna i tak dalej

Gość Looooser pomarańczowy
Przesadzasz mocno. ;) Świat jest może i często zły, ale ludzie chcążyć i lubią też emocje.

Gość kfjfja
kto nie uczy swych dzieci od urodzenia nieufnosci i nienawisci to wszystkiego i wszystkich -ten jest gównem i smieciem a nie rodzicem - vide dzieci co podchodza do obcych -mialy rodziców debili

Dlatego Prawiki muszą uświadomić sobie, że podrywanie jest dobre. Że jest naturalne i nie powinni czuć wstydu, tylko powinni odczuwać dumę, że są facetami, którzy mają odwagę podejść do pięknej kobiety i ofiarować im swoją uwagę. Albo jesteś facetem, albo cipką. Ty wybierasz.

Gość Kensigton Road
I mówi to 30-latek na utrzymaniu rodziców ;)

Gość hitilla
wszedzie widac grubych 20 , 30 a nawet nastolatkow -gruby facet to dno ohyda -fuuj na takie gówno tylko kretynka zwrocilaby uwage -chyba ze super kasiasty

Gość hitilla
ten tylko dobrze rucha kto nie ma brzucha- jak kuktas ginie w tłuszczu to prawik czy nie prawik mzo e podymac tylko dziwke lub lalke

Gość IMO12358
Luzer naczytał się PUA i co gorsza uwierzył w te bzdury. No cóż - naiwnych nie brakuje.

Gość dziadyga do orzechów
Masz racje. To my jesteśmy nagrodą dla kobiet. A jak ktoś księżniczkuje, wybrzydza to takim mówimy: do widzenia! Inne też mają!

Trzeba się szanować. Jest wiele toksycznych kobiet i je trzeba szybko wykrywać i zrywać kontakt, a zająć się tymi kobietami, które jnaprawdęnas interesują. Uroda + świetny charakter. Wesołe, wierne, normalne.

Gość Kensigton Road
Loser ,co Ty możesz zaoferować kobiecie. Inni w Twoim wieku już mają pracę, aut , własne mieszkania, a Ty?

Gość hitilla
grubas jka tylko sie rozbierze do naga -to smiech na sali

Ja mogę zaoferować kobiecie największą nagrodę - siebie. Jestem inteligentnym i dowcipnym facetem, z którym będzie spędzać czas na dobrej zabawie na wysokim poziomie i będzie chciała jeszcze. Nie jest mi potrzebny drogi samochód, czy apartament do tego, żeby mieć z nią doskonały związek. Zresztą blachary mnie nie interesują.

Gość hitilla
skoro nie masz apartemetu ani super bryki to pewnie masz super urode bez nadwagi?

Z urodą nie jest źle, mam dobry gust jeśli chodzi o ubiór. Ale wróćmy do tematu i czekam na pytania prawików odnośnie uwodzenia.

Gość Blondas_Krk
Zainteresował mnie twój temat.Mam na oku jedną ładną brunetkę i zauważyłem że ja też się jej podobam ale brak mi pewności siebie. Wcześniej podbijałem do blondynek ale skreślały mnie tylko za to że jestem blondynem !

Gość były prawik
super looser ,ze sie wkreciłeś w to całe pua uwodzenie ,ale zadaj sobie jedno pytanie " co możesz dać od siebie kobiecie ? " ..bo ok podchodzenie to jedno ,ale co dalej ? Bo podchodzisz przecież w jakimś celu do dziewczyny nie ?

Gość były prawik
nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci powodzenia korzystaj póki jesteś na fali ..daj znać jak dojdziesz do konkretnego etapu bo póki co to śnisz

Gość były prawik
tak czy siak dłuuuuuga droga przed tobą ,ale powodzenia :)