Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Johnyblazesa

Kocham ja a ona ma innego

Polecane posty

Gość Johnyblazesa

Kocham ja wciaz :( Ona jest chora psychicznie . Znalazla innego . Nie wyszlo nam bo jej odbijało naprawdę awantury o to ze w tv leci jakas ladna kobieta i to oglądam . Porażka . Lecz mimo wszystko zapamiętałem w sercu te mile chwile w których bylo mi z nia tak dobrze jak z żadna . Musze często ja oglądać z jej nowym .Im czesciej to widze to czesciej sni mi sie po nocach ze wrocilismy do siebie i jest mi z nia tak dobrze . A go mam ochotę pobić i spalić mu auto to jakiś totalny nieudacznik życiowy jest . Nie mam pojecia dlaczego spotyka sie z takim dnem po mnie . Fakt ze jej poprzedni faceci to takie bylo posmiewisko troche . I to mowilo mi polowa jej znajomych Chociaz jej sie zdawalo ze sa figo fago bo ma nierowno pod kopula . Ehhh nie mialem co robic tylko zakochiwac sie w chorej lasce . Normalnie mam ochote czasem ja porwac i wywiesc i zamknac ehh Jestem strasznie porywczy i dla niej świat bym podpalił :/ I tocze caly czas wewnetrza wojne , z daj sobie spokoj ona jest chora i niechce sie leczyc , z miloscia do niej . Nie wiem co mmam robic

Gość srebrna brylantynka
po przeczytaniu zastanawiam sie kto tu jest chory

Gość ;Lisekrudyh
Na co jest chora?

Gość johnyblazesa
nie wiem na co . lekarzem nie jestem . Odbiera inaczej swiat . Wylapuje nie istotne informacje myli priorytety informacji . I widzi rzeczy których nie ma . Ma jakieś zwidy . Moze nawet nie tyle na takim poziomie ze widzi duchy czy tam latajace krowy . Ale podczas obserwacji ,ma tak ze zauważy jakaś tam pierdole i pod nią ułoży cala historie . Mimo tego ze temat był o całkiem czymś innym . To tak ułoży sobie w głowie priorytety ze bedzie dla niej o tym co ona sobie wymyśliła . jej matka i babka tez sa chore jedynie babka sie leczyla . A je jestem normalny , a te ze facet jest porywczy i trochę szalony nie oznacza ze jest chory .

Gość butapremmm
bywa gorzej , jua kocham jego a on ma innego :(

Gość johnyblazesa
no to już całkiem tragedia . Przykro mi każdego to może spotkać znaczy tylko pedala hehehehelmans

Gość ;Lisekrudyh
To lepiej oddal sie od niej jak najszybciej bo to dobrze nie rokuje.

Gość baszarteg ;)
Krowy doskonale szybójąm ale do cznego lotu to im daleko.

Gość baszarteg ;)
tj. czynnego

Gość MUUUUU
krowy mleka tylko ociupinke dają widać pasza im nie pasuje co robić ? :)

Gość dddssssfgfgfgf
[cześć}

Gość retzui789890900
wiesz prowokacje trzeba umiec pisac kobito.:O