Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gracje

Czy to są juz zaburzenia odzywiania?

Polecane posty

Ona. 23 lata 177 cm wzrostu i 55 kg. Pierwszy posilek ok. 12.00 zazwyczaj to samo, np. codziennie kanapka z serem. obiad od czasu do czasu kolacje nigdy

Gość czupamakabra
czy to zaburzenia odżywiania, trudno powiedzieć, na pewno bardzo nieracjonalny sposób odżywiania. ale z czego to wynika? z braku czasu czy wewnętrznej blokady? od jedzenia się nie tyje, trzeba tylko umieć jeść zdrowo i racjonalnie, wiem że łatwo mówić, ale zawsze można spróbować jakichś wczasów odchudzających, gdzie po prostu uczysz się co i jak jeść, w primaverze coś takiego organizują. oczywiście w połączeniu z aktywnością fizyczną, zabiegami itd... może spróbuj, nauczysz się jak o siebie dbać bez katowania się rygorystyczną dietą.

No w sumie to brak czasu. Sniadan nie jem, bo mam za duzo na glowie z rana. Z pracy wracam o 17, wiec jak cos przygotuje to raczej kolacja. W ciagu dnia jem czasem jakikes smieciowe obiady z cateringu. Jestem szczupla, ale taka moja natura Maz widzi w tym ogromny problem, ciagle mi gada i gada ze mam zaburzenia odzywiania. jem malo, ciagle sie o to sprzeczamy.

Gość grrrr, grrrrrr tygrysku
anoreksja bez kitu. ja mam 176 i kedy spada mi waga do 60 nie mogę zatrzymać zawrotów głowy, więc nadrabiam. jeśli jest osowiała, ciepło się ubiera i wypadają jej włosy to mur beton anoreksia.

Gość grrrr, grrrrrr tygrysku
mąż ma rację, kościotrupa nie da się przytulać :D

Ale ja wlasnie czuje sie dobrze, mam energie, nie ma zawrotow glowy, ani nic... maz cigale mi mowi ze to nie jest normalne, taka niska waga, mam takie upodobania, ze jak zasmakuje mi np. bulka z mozzarella i pomidorem to moge przez dwa tygodnie jesc tylko i wylacznie to.

Gość lewa,lewa...
no to mężowi przedstaw swoje wyniki badań krew, morfologia, cukier, hormon tarczycy żeby go uspokoić :)

No wlasnie wyniki mam lux, hemoglobina 15 g/dl czyli najwazniejsze. Wszystko super. Ciagle są o to wojny. ja zawsze malo jadlam, taka moja natura. Nie odmawiam sobie slodyczy czy fast foodow, ale maz i tak uwaza ze to chore i ciagnie mnie do psychologa.....

Gość tromba
wszystko ok. jak zlikwidujesz konto na facebooku , ooooo to moja droga wtedy bedzie powód do niepokoju wystajace żebra to normalka 🖐️