Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kirsche28

DAM 5.000 TYS W ZAMIAN ZA POMOC (WARSZAWA)

Polecane posty

jak w temacie. oferuje do 5.000 tys (wyplacone jednorazowo lub w ratach) w zamian za zalatwienie/ pomoc w znalezieniu pracy w warszawie. dobrze wiem, ze pracodawcy szukaja pracownikow poczta pantoflowa, po znajomosci. byc moze w Twojej firmie jest potrzebny pracownik lub znasz firme, gdzie szukaja pracownika? interesuje mnie praca biurowa, salon firmowy, biuro handlowe (ewentualnie sklep odziezowy). praca za godne pieniadze np. 2.500 miesiecznie. jestem po studiach, mam doswiadczenie (jako doradca techniczno-handlowy i w samodzielnym prowadzeniu biura), mam dobra prezencje. nie interesuje mnie telemarketing i pokrewne ani oferty towarzyskie. oferta jak najbardziej powazna. wiecej na priv

Gość trollo
a jak zamierzasz wypłacić 5 milionów jednorazowo? Przyjedziesz ciężarówką z banknotami?

p.s. nie siedze caly czas na kafe w razie jakiejs propozycji prosze zostawic maila lub dodac temat do ulubionych- odezwe sie.

Gość fdfdgfhgfj
nie ma czegos takiego jak 5,000... jak juz to 5,00 tys, po prostu jestes analfabetka, niedziwne ze nie masz pracy