Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roksanaa80

Co zrobić żeby facet zwrócił na mnie uwagę?

Polecane posty

Gość Roksanaa80

Pewnie zaraz napiszecie, że uśmiechać się i być sobą, ale to nie takie proste jak ktoś jest nieśmiały. Strasznie podoba mi się jeden chłopak ale jakoś od 3 lat nie możemy nawiązać kontaktu a ja ciągle czekam że on w końcu coś zrobi, (ubzdurałam sobie że jest mi przeznaczony i ...czekam na jego pierwszy krok bo ja się nigdy nie odważę, wiem to żałosne). To straszne zakochać się w kimś i nie wiedzieć czy ma się u niego jakieś szanse. Wszyscy mówią że to dziewczyna wybiera faceta i to od niej więcej zależy ale nie mogę się z tym zgodzić. Wierzycie że ktoś jest komuś przeznaczony i wszystko co się dzieje dzieje się z jakiegoś powodu ?

Gość mirka reksia mirka
psychopatka... "przeznaczony" obejrzyj final destination - oszukać przeznaczenie... ;)

Gość King Liyon
pokaż mu swoje pierożysko :D

Gość gfdg
Jeżeli uważasz, że jest ci przeznaczony, to zmuś się do działania i spróbuj zagadać. Skoro piszesz, że nigdy w życiu się nie odważysz, to znaczy że nie jest ci przeznaczony.

Pomóż "przeznaczeniu" i skoro on cię nie dostrzega, wykonaj pierwszy krok. Zrób cokolwiek - nawiąż kontakt wzrokowy, uśmiechnij się do niego, podejdź, zagadaj...

Gość Przemadry
Powiedz mu jakis kawal ktory niedawno slyszalas!

Gość silvergirl
Wiele tu było podobnych tematów typu zakochałam sie i nie wiem co robić,podoba mi się jeden facet ale kobiecie nie wypada pierwszej zagadać do gościa itd.A ja twierdze inaczej.Że kobiecie wypada pierwszej zagadać bo jest równouprawnienie a te które kiedyś uważały że " kobiecie nie wypada" mają po 30,40 lat i są singielkami i teraz szukają na siłę najczęściej przez neta bo w realu już trudniej :) Znam takie dziewczyny.