Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sergi1984

Kobiety to manipulatorki.

Polecane posty

Siema. Mam pytanie do kobiet. Czemu jesteście takimi manipulatorkami? Po co stosujecie jakieś zjebane gierki? Czy nie ma już na świecie normalnych dziewczyn? Przykład: Kiedyś przyszedłem do mojej ex, otworzył jej brat i powiedział że: "Magdy nie ma, poszła na z jakimś kolegą na siłownie". Myślę sobie ok, spoko. Gdy zszedłem na dół spotkałem pod blokiem jej mamę, wracała z pracy. I ona do mnie: "Cześć Darek, Magdy nie ma w domu?". Mówię, że nie bo gdzieś tam poszła. Jej mama na to: "To czekaj, zadzwonię zapytam gdzie jest z ciekawości". Wyciągnęła komórkę, zadzwoniła i co się okazało? hahah Magda była w domu! Żenada. Niby chciała we mnie zazdrość wzbudzić, ale gdy się dowiedziałem że mnie oszukała to z nią zerwałem. Miałem w życiu parę kobiet, ale po jakimś czasie się wszystko rozpierdalało, bo próbowały mną manipulować. A ja nie będę z siebie frajera robił i wolałem zerwać niż wpaść w jakieś durne gierki.

Poczekaj, Magda wróci z siłowni, jebnie Cię w główkę, to się ogarniesz, bo na na razie pierdolisz

oj, nie generalizuj, nie tylko kobiety kłamią, manipulują czy bawią się uczuciami innych, widocznie miałeś pecha i trafiałeś na na takie a nie na inne okazy:)

Gość podarnik
mysle, ze Magda nie chciala z Toba rozmawiac

odezwal sie przedstawiciel chorego, falszywegoi obludnego gatunku pt. faceci! zostaw te magde w spokoju! dziewczyna po prostu poznala sie na tobie i nie chce cie widziec. za trudne do zalapania?