Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona8888

Ryanair prosi sie o BOMBE na pokladzie

Polecane posty

Gość wkurzona8888

dlaczego caly swoj ranek poswiecam na ryanair'a!!!!!! probuje od 2 h przebukowac lot!! ale sa same utrudnienia!!! Błąd strony..albo sesja zablokowana.. i to po wpisaniu moich wszystkich danych i zatwierdzeniu lotu!!!, mam juz dosc dzwonie na infolinie!! a tu kolejna niespodzianka..nie ma takiego numeru -albo zadzwon na inny numer ale za 5 zl za minute no dobra dzwonie tam ..i co?..nic@!!@ nikt nie odbiera nie ma w ogole kontaktu z ta poje firma..ja pier.. DLACZEGOOOO BLAGAM..dlaczego jaa w ogole ryanair oszukuje!!: bO: probowalam zabukowac lot do polski bo fajna cena i sie milo zaskoczylam - nie udalo sie bo wyskoczyl blad strony. po kilku sekundach sprobowalam ponownie..a tuuu cena poszla az o 30 funtow w gore!! oni sa popie przeniii...co tam sie do cholery dzieje wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość wkurzona8888
nie robie tego pierwszy raz--od kilkju lat latam ta jeb..firma ale to juz jest przegiecie paly...czasem mam wrazenie ze to firma widmo

Gość wkurzaonaa
zwykły pech , albo niedociagniecia firmy , no niestety... kiedys bukowalam lot i nie dostalam maila z potwierdzeniem, czasem trzeba sie pofatygowac zeby zabukowac loty.