Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia sakisaso9000

KIEDYS KOLEZANKA MI OPOWIEDZIALA STRASZNA HISTORIE I DO TERAZ MAM KOSZMARY

Polecane posty

Gość kasia sakisaso9000

w nocy. Od poczatku Kiedy wyszlam za maz podzielilam sie z mezem moim majatkiem (okolo700 tys zl) zaraz po slubie zaszlam w ciaze. Bedac kiedys w kawiarni spotkalam dawno niewidziana fajna kumpele z liceum. Kiedy jej powiedzialam , ze podzilelilam sie z mezem swoim majatkiem ta sie za glowe chwycila i opowiedzial mi historie o pewnym malzenstwie w jej okolicy - byli razem 12 w naprawde szczesliwym zwiazku, wszyscy im tego zazdroscili, dochowali sie corki. Po tych 12 latach maz znalazl sobie inna kobiete cos w stylu "barbi" ze swoja poprzednia zona sie rozwiodl a ze mieli wspolny majatek to sie wprowadzil ze swoja obecna zona do ich domu bo nie mieli innego mieszkania. Jego ex-zona musiala wysluchiwac jak sie kochaja Tak to mna wstrzasnelo, ze do dzis mam koszmary na ten temat sni mi sie ze moj maz sprowadza sobie inna kobiete i razem musimy mieszkac. Jezzzuuu, chyba mi odbilo Jak to mezowi opowiedzialam to sie smial i powiedzial , ze w zyciu by mnie nie zdradzil i, ze mnie kocha. No ale...

To kiedy brałaś ślub nie wiedziałaś że niektóre małżeństwa się rozpadają, rozwodzą i że zdarzają się zdrady? Ile miałaś lat jak brałaś ślub?

Gość kasia sakisaso9000
bralam slub prawie 5 lat temu. Mialm wtedy 26 lat, teraz jestem po 30 i dalej to we mnie tkwi :P nie ma to jak zyczliwa kolezanka

To kiedy brałaś ślub nie wiedziałaś że niektóre małżeństwa się rozpadają, rozwodzą i że zdarzają się zdrady?

Gość kasia sakisaso9000
Mnie nie chodzi o zdrady i rozwody tylko o fakt, ze ten facet ozenil sie drugi raz a zonke do domu przyprowadzil w ktorym mieszkala jego ex z corka. I mnie sie sni, ze moj maz tak robi a ja musze sluchac jak puka ta druga. :(

Myślę, że coś takiego zdarza się bardzo, bardzo rzadko. Słyszałem opowieści (z pierwszej ręki) o kilkunastu rozwodach - nigdy nie słyszałem czegoś takiego. Jeśli Twój mąż ma jakiś styl, wyczucie i trochę uczuć wyższych - nigdy tak nie zrobi. Uważasz, że mógłby być zdolny to takiego okrucieństwa?

Gość kasia sakisaso9000
Jestem pewna, ze nie, jest we mnie zapatrzony jak w obrazek, ale wiadomo jak przychodzi kryzys wieku sredniego to facetom odbija :(

Mam złe wieści - kobiety też zdradzają. Uważam, że nie ufasz swojemu facetowi skoro takie koszmary Cię nawiedzają.

Gość kasia sakisaso9000
jemu ufam, nie ufam tylko innym kobietom. On lubi mlode laski a ja juz taka mloda nie jestm. czasem mu spr tel, samochod , powacham koszule ale wszytsko ok,

czasem mu spr tel, samochod , powacham koszule ale wszytsko ok, - chyba jednak nie wszystko ok;) łeeee myślałam że to creepy pasta jak napisałaś "straszna historia", co w tym strasznego? :o

Nie ufasz kobietom? To Twój facet jest tak słaby że łatwo Go zaciągnąć do łóżka?

Nie ufasz kobietom? To Twój facet jest tak słaby że łatwo Go zaciągnąć do łóżka?

Gość kasia sakisaso9000
to nie tak, ze jest slaby... wiem, ze juz niejedna go kusila ale on nie poszedl , mowi , ze brzydzi sie zdrada ale tak naprawde nigy nic nie wiadomo. Czy gdyby jakas astolatkapokazala mu pipe i powiedziala "chodz do mnie" :D to pewnie by poszedl bo kazdy facet jak zobaczy pipe zwlaszcza mlodej ladnej dziewczyny to poleci.

Kasiu, jeśli masz takie zdanie o facetach (że jak jest okazja na seks to na pewno skorzysta) to nigdy nie zbudujesz stabilnego małżeństwa. Stabilnego w sensie na kilka lat. Nie na całe życie. Czy Ty uważasz, że on też ma takie zdanie o Tobie? Że jakby była łatwa okazja seksu to byś skorzystała?

Gość kasia sakisaso9000
On wierzy mi w 100000% , nie jest zazdrosny :O po prostu mnie kocha :) ale to chyba jest problem ze mna po urodzniu 2 dzieci cialko juz nie to samo :( i ogolnie po nocy z koszmarami czuje sie okropnie, mam dzis chyba zly dzien.

Skrzynka na narzędzia Budzisz się pewnego dnia, ku Twojemu zdumieniu znajdujesz na lustrze przyklejoną mała karteczkę. Zdziwniony postanawiasz się jej bliżej przyjżeć, napis na niej głosi : "Nie martw się, zadbałem o wszystko". Twoje ubrania zostały wyprane, łazienke odnajdujesz w nieskazitelnym stanie, nawet garaż został całkowiecie uporządkowany. Co więcej Twoja stara skrzynka na narzędzia została zamieniona na nową. Później w tym samym tygodniu, odnajdujesz drugą równie ciekawą notatkę "Wynoś się z miasta!". Do wiadomości przyczepione zostało kilka ziarnistych zdjęć na których widzisz kilku policjantów na oznaczonym kawałku pola. Jeden z nich trzyma Twoją starą skrzynkę na narzędzie. Na rękach ma założone lateksowe rękawiczki. to tak żeby nazwa topiku już nikogo więcej nie rozczarowała :)