Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podobnoie????

Podobno nie ma brzydkich kobiet... Ja dziś widziałem bardzo brzydką :(

Polecane posty

Gość podobnoie????

Stala na przystanku :O niska ok 160cm gruba jak swinia, z 80-90kg obcisle czarne materiałowe spodnie oczywiscie wałki sie wylewały , na szczescie nie gołe, ukryte pod rownie obcislą bluzką w bialo rozowe paski, co ją jeszcze bardziej pogrubiało dupa jak szafa, jednak najgorsza byla twarz, rybie małe usteczka jakby robila caly czas dziobek, podwojne podgardle, nos z garbem, twarz okrągła jajowata po prostu brzydkie rysy twarzy za duzy podbrodek ;/, oczy...eh umalowane jak lampucera i cos jeszcze straszniejszego BRWI, GRUBE CZARNE BRWI JAK SMOŁA, wloski jej rosly miedzy nimi, jeszcze troche a by miała jedną brew :O hujowa fryzura nawet nie nazwalbym tego fryzurą, wlosy farbowane na zolty blond z odrostami spiete w kucyk, malowala sobie usta blyszczykiem, odwrocilem glowe bo sie na mnie spojrzala :O pewnie ma tez owlosione pachy,nogi i dupe, nie byloby to dla mnie zaskoczeniem To byla najbrzydsza kobieta jaką widzialem do tej pory w zyciu

Gość pilo
czekaj czekaj, ona chyba tu gdzieś pisała, że takiego palanta z wyglądu widziała na przystanku, że mało się nie schaftowała. Kretyn gapił się, a potem wzrok odwrócił, jak ona spojrzała. No to sie dobraliście. Dobrze, ze nie przyszło wam stać bliżej siebie, bo oboje zarzyglalibyście cały przystanek. Nie ma to jak dobrana para.

Gość mięta albo herbata
myślę, że autor powinien zgłosić się do Ewy Drzyzgi, żeby całą Polska mogła mu współczuć!

Gość george_
w sensie judeo-chrześcijańskim

migotka, to ten tasiemiec gdzie pokazują od ok 20 lat powalające urodą pyszczki? :classic_cool: