Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Don-Juan

Interesują Cię dyskretne spotkania?

Polecane posty

Gość Don-Juan

Chciałbym, abyś wiedziała, że jesteś wyjątkowa. Nie ma drugiej takiej kobiety jak Ty. Twój uśmiech, zapach ciała i tępo w jakim oddychasz jest wyjątkowe. Ruchy, gesty.. twoje spojrzenie wyróżniają Cię spośród innych kobiet. Wiem, że doświadczenia każdy mógł mieć podobne, co z tego skoro każdy przeżywa je indywidualnie i czasami potrzebuje wymiany spostrzeżeń na zbliżone sytuacje. Wino jest idealnym pomocnikiem otwierającym usta najskrytszym. Picie w samotności - alkoholizm. Potrzebny jest odpowiedni rozmówca. Powiedz czy sam rozmówca wystarczy do uwieńczenia wieczoru, o którym tu mowa? Jestem spragniony duchowego towarzystwa, namiętnego seksu i chwili zapomnienia. Chciałbym dać Ci to, co i mnie sprawia przyjemność. Jeśli wewnętrznie czujesz, że jestem odpowiednim mężczyzną, z którym chciałabyś spędzić wieczór nie zastanawiaj się tylko napisz do mnie e-maila. Omówimy szczegóły spotkania, wszystko dyskretnie, bo i mnie na rozgłosie nie zależy. "Każdy prawdziwy kochanek, wie, że moment szczerej satysfakcji przychodzi kiedy uniesienie już dawno minęło. Gdy widzi przed sobą kwiat, który zakwitł pod jego dotykiem" Czy nasze ciała zaprzyjaźnią się na tyle bym mógł sprawić, że zakwitniesz w moich ramionach? Dla obustronnej satysfakcji ze spotkania, preferuję wymianę paru zdań oraz zdjęć. Zapraszam tylko zdecydowane kobiety, które rozumieją kategorię ogłoszenia. e-mail: donjuan@vp.pl