Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thej r re

na całym świecie jest tak zrabane prawo? Chodzi o gwałt i nie udzielenie pomocy

Polecane posty

Gość thej r re

Gwalconej dziewczynie. Dlaczego przez taka mam mieć jakieś problemy z prawem? Rozumiem pomoc komuś w przypadku wypadku samochodowego. Ale dlaczego mam pomagać jakiejś głupiej dziolsze? I się jeszcze narażać jakiemuś bandycie :P za granicą np w belgii też takie zrabane prawo?

Gość pilo
wykonanie telefonu na policję to już jest udzielenie pomocy. I tyle wystarczy. Jak ci będą gwałcić matkę, to chyba dobrze, że ktoś będzie w obowiązku zadzwonić?

Gość beelgian
Nie mam matki także luz. A obce babska mnie nie interesują. Nie nosze telefonu przy sobie, poza tym często mam zablokowane połączenia wychodzące

na pomoc gwalcona moze liczyc bardziej na Niewiaste , ktora z zazdrosci chetnie przerwie te chwile radosci tamtej zdzirze, ktora to ma szczescie, ma meza , kochanka i jeszcze ja gwalcą

Gość jak sie czujesz
pierdolisz glupoty. po prostu cie ta obrzydliwa znieczulica dopadla. na 112 mozna sie dodzwonic nawet jak karty sim nie ma w aparacie a blokada wychodzacych nie ma nic do rzeczy 🖐️

Gość beelgian
Może znieczulica nie wiem nie nie pomogę dlatego że komuś źle życzę (tak jak teraz suka głupia pipa elena coś tam) a dlatego że nie chce się wpierdalac w sprawy innych. A co do 112 to nie można się dodzwonić jak jest blokada na połączenia.

Gość jak sie czujesz
beelgian oczywiscie ze mozna sie dodzwonic jak jest blokada na polaczenia... :O

Gość jak sie czujesz
zreszta sprawdz sama - jesli masz teraz blokade to wybierz 112, i zobaczysz ze bedzie sie laczylo, a jak nie masz blokady to wyjmij karte sim z aparatu i wlacz, i tez zobaczysz ze bedzie laczylo na 112

Gość jak sie czujesz
chyba ze mieszkasz w kraju w ktorym obowiazuje numer 08, ale z tego co wiem to w calej europie obowiazuje 112

Gość jak sie czujesz
w europie 112, w azji 08 a w ameryce polnocnej 911

Gość wiadomo przecież od 2 tysięcy
lat i panowania Jezuska z Nazaretu, że kobiety, to podludzie, o czym może poświadczyć śwPaweł z Tarsu, i nie należą sie jej żadne prawa, oprócz prawa do rodzenia i zdychania.

,,elena k. k czyli kuurwwwaa tak?''' kurwa to jedyne slowo na k, ktore znasz? gratuluje bogatego zasobu slownictwa.:P