Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Podrywali was Azjaci lub Czarnoskorzy?

Polecane posty

Gość anna aaaaaaaaa
mnie murzyni straszne psy na baby kazdej jednej mowia ze jest najpiekniejsza, najsliczniejsza i chca przedstwiac swojej rodzinie strasznie nachalni trzeba byc ostatnio idiotka zeby uwierzyc takiemu a azjatow nie znam ale podobno mają male pisiory- wikipedia tak mowi hehe

Gość Ja_facet82
Nie, ale ja podrywałem za to tajki, super dziewczyny i bardzo mile

Gość kurwamać.....
Ja_facet82 a ta tajka cie nie zabolcowała

Gość murzyni nie podrywają
jak mają ochotę na kobietę po prostu ją biorą :classic_cool:

Gość ale problem wymyśliła
Oglądałem jeden film typu "ukryta kamera" dotyczący podrywania białych kobiet przez murzynów (angielskojęzyczny ale nie wiem czy to USA czy UK). Motyw przewodni prawie podrywu mozna streścić słowani "hej bejbe, chciałabyś poczuć w sobie wielkiego czarnego fiuta ?". Nie było nic o związku i poznawaniu rodziny. Jak widać romantyzm nie jedno ma imię :P

Nie wolno mieszać kolorów skóry. Azjaci z azjatkami, murzyni z murzynkami, polacy z polkami. Pan Bóg każe za coś takiego :( Np. w mojej rodzinie tak Dziadek - magnat hrabia Babka - arystokratka bez tytułu Drugi dziadek - Chłop Druga Babka - Na wpół chłopka a na wpół szlachcianka Teraz przekonałem się że nie warto wdawać się w mezalianse. Już sama książka trędowata o tym mówi.