Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet..........a mam takiego

Mój facet nie kupuje mi żadnych prezentów

Polecane posty

Gość facet..........a mam takiego

inne dziewczyny dostają cos zawsze a ja nic :(

bo pewnie jesteś brzydka i samym prezentem dla ciebie powinien być fakt że ten wielmozny pan daje ci zaszczyt bycia z jego niewiarygodnie wspaniałą oboba

Gość niemogejuz
pewnie jest zle wychowany

Gość Maalia
mój ex z którym byłam w latach licealnych był biedny i też mi nic nie kupował. Ale dziwne, że kasę przewalał na różne durnoty, np. na na bilety do koleżanek z którymi tylko się "widywał w sprawach harcerskich" czy jakieś komiksy. On mnie nie kochał, tylko tak mówił, krowa która dużo muczy mało mleka daje. Nie dawał mi prezentów i już, bo nie byłam dla niego najważniejsza. Uważam, że obdarowywanie się prezencikami (nie muszą to być drogie, mogą to być błahostki albo ręcznie robione prezenciki) świadczy o podświadomej chęci dawania od siebie, dzielenia się czymś z ukochaną. Oczywiście że są te patologiczne przypadki, że facet obdarowuje drogimi prezentami bo chce ściszyć gryzące sumienie, ale facet który nie chce dawać podarunków jest podejrzany. Widocznie nie czuje potrzeby poświęcania się.

Gość moj tez mi nie daje prezentow
tylko mowi,ze mi da pieniadze i kupie sobie cos co mi sie spodoba.moze i dobrze bo kiepski gust ma.ale chcialabym od czasu do czasu cos dostac bo to mile.raz dal mi ramke z 4 zdjeciami,tanie ale podobalo mi sie,ze choc troche sie wysilil\:)