Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaaaaaaaaaaaa

nie potrafie sie od niego uwolnic:(

Polecane posty

Gość Olgaaaaaaaaaaaaa

Moj facet mnie szantazuje ,ze jezeli z nim zerwe to on mnie zniszczy itd. Niestety zna faceta z którym chcialam byc ( i chce nadal) i rzucic go dla niego i mnie szantazuje ,ze jesli od niego doejde to bedzie do niego dzwonił ,ze go zniszczy itd Co mam robić? :( Z tym obecnym facetem nie chce uprawiać seksu ,ani nic choc on nalega ciagle ,ale ja chce byc teraz z tym co go poznałam...

Gość Olgaaaaaaaaaaaaa
A ten facet z ktorym chce być to niestety znamy naszych wspolnych znajomych wiec szybko dowiedział sie o kkogo dokladnie chodzi , ma jego numr telefonu , wie gdzie pracuje :(

Gość robertas.
Sa tu zwolenniczki tzw brudnego analu?Tzn zeby poprostu kobieta nie umyła odbytu po wyproznieniu.Penis slizga sie w pupie na odrobinach kału i smrod ktory temu towarzyszy jest podniecajacy Interesuja mnie rowniez panie po 60:)

Gość Olgaaaaaaaaaaaaa
* znajomy sorry za inne literowki ,ale pisałam to w nerwach

Gość Olgaaaaaaaaaaaaa
up

Gość Olgaaaaaaaaaaaaa
up

Gość bo to tak już czasem jest
no chyba żartujesz. Nie daj się szantażować, co masz niby z nim sypiać i robić co ci każe bo on tak chce? Niech idzie w cholerę, a znajomych możesz uprzedzić że jest jaki jest i co podejrzewasz, że zamierza zrobić. Niech ostrzegą tamtego drugiego faceta, żeby nawet nie odbierał telefonów z nieznanych numerów.

Gość asdasfasdfasd
WIesz, że z terrorystami sie nie negocjuje? Nie możesz mu pokazać swojej słabości,którą może wykorzystać przeciwko Tobie. Najlepiej bedzie jezeli z nim skonczysz. On prawdopodobnie znow Ci powie ze do niego zadzwoni i bedzie go nachodził. Ty musisz powiedziec ze usmiechem ze chooj Cie to obchodzi, jak chce to niech dzwoni i ze nie zalezy Ci na tamtym gosciu wiec to on z siebie zrobi debila jak zacznie do niego wydzwaniac. Przy okazji mozesz oczywiscie powiedziec znajomym o jego zachowaniu, zebys nie miala wstydu. Choc prawdopodobnie jak zobaczy Twoja obojetna reakcje na jego grozby to zrezgynuje i sie zalamie bo nie bedzie wiedzial co zrobic, nie bedzie mial na Ciebie juz zadnego haka. Nie mozesz po prostu pokazac ze sie boisz obojetnie czego by nie mowil.