Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Musialam napisac

Nie mam pl tv ale wczoraj wlaczylam i w szoku lekkim jestem - tvn

Polecane posty

Gość Musialam napisac

Tak jak w temacie, nie mam pl tv, ale wlaczylam wczoraj, narazie probna na tydz. Na tvn zobaczylam ze byl film " nie klam kochanie", zadowolona zasiadlam przed tv, wszystko fajnie az wlaczyli reklame i ... Zwyczajnie zapomnialam ze ogladam film. Bez jaj ale chyba z pol godz te reklamy trwaly. W lokalnej tv tu gdzie mieszkam sa reklamy i to niestety dosyc czesto ( ale nagrywam najczesciej programy ktore chce obejrzec wiec reklamy przewijam) ale sa krotkie, 2-3 min. Nie wiem moze gora piec, ale bez jaj ta na tvn trwala 20 min napewno, albo i pol godziny moze. Z ciekawosci, zawsze i na wszystkich kanalach te reklamy tyle trwaja? Przeciez jak bum cyk cyk czlowiek zapomina ze cos nawet ogladal :O Od razu uprzedzam wszelkie ataki - nie, to nie jest dla mnie jakis problem, mam wieksze problemy jak kazdy. Tylko sie zdziwilam ze to tyle trwa. W trakcie drugiej takiej dlugiej reklamy myslalam ze moze film sie juz skonczyl ;)

Przesadzasz trochę, ale z 10 minut to spokojnie trwają i tak jest raczej na wszystkich kanałach, które przerywają programy i filmy reklamami.

Gość ottaviani
Na tvnie to norma jak leci jakiś film. Reklamy i pół godz. trwają. Na polsacie to najwięcej jest tych zwiatunów np.must be the music i też sporo tego. Na 1 i 2 w czasie filmów nie ma reklam

Gość roszer
na tvn leca reklamy przerywane filmami

Gość Musialam napisac
Nie przesadzam, nie 10 tylko 20 do 30 min trwaly. Fakt ze nie same reklamy bo byly tez zwiastuny no ale chyba lekka przesada zeby czlowiek zapomnial ze film oglada? Lata temu pamietam ze smialismy sie czasami ze taki fajny bloczek reklamowy filmem przerwali ;) ale pamietam ze krotsze byly. Tak tylko napisalam bo troche zaskoczona bylam i az przyszlo mi do glowy ze to chyba nie mozliwe, przeciez w tym czsie mozna serial obejrzec ;)

Gość FWETGWRYT
no, ja tez na to wczoraj zwrocilam uwage, dlatego nie ogladam wlasciwie w tv filmow.

:o W programie na film przeznaczono 2 godziny i 10 minut. Sam film trwa 1 godzinę i 40 minut. Na reklamy zostaje więc pół godziny. Film skończył się wcześniej i po filmie też były reklamy, a film nie został przerwany raz tylko na pewno co najmniej dwa razy, więc nie ma takiej opcji, żeby jedna przerwa trwała dłużej niż 10-12 minut. :o

Gość soulsoul17
reklama która jest między serialem na wspólnej (tvn)trwa 14-15 minut! aż sama byłam w szoku.! akurat rozmawiałam przez tel 13 minut rozłączyłam sie a tu jeszcze z 2 minuty reklam , paradoks. też czasem zapominam że coś olądałam!!

Gość i dlatego wole sobie
ściągnąć film i obejrzeć w spokoju czyli Polsat i tvn przyczyniają sie do piractwa

Gość obrzygany
masz racje, 20+ minut reklam tzn. reklamy 10+ zapowiedzi 5+ reklamy 5+ i jeszcze reklamy w dolnym pasku podczas filmu rzygac sie chce

Gość obrzygany
swoja droga film tez gniot ja tam tylko te cizie adamczyka w bieliznie zlukalem

Gość obrzygany
dlatego tez kupujcie telewizje z nagrywarka puszczacie kanal z filmem, stopujecie, idziecie na godzine porobic cos innego, wracacie, puszczacie film, a wszelkie bloki reklamowe przewijacie (w ciemno zakladajac 15 minut) a potem jeszcze pare forwardow by ustawic sie na koniec bloku gdy juz wiekszosc bedzie miala nagrywarki to podniesie sie rwetes jak z adblokerami w przegladarce :)

Gość godzina 10:03, panie On z
wolę tvn, niz tvTrwam bez reklam.

Gość akakakakaka
A ja polecam nie oglądać telewizji i po prostu pozbyć się telewizora. Ja tak mam od kwietnia, ogladam czasem coś jak jestem u mamy, ale coraz trudniej strawić mi tę papkę. Reklamy strasznie dekoncentrują, człowiek skupia się na filmie, a potem ciągle jest z tego skupienia wybijany, z mózgu robi się sieczka od tych głupot. Naprawdę pozbędziecie tv, a będziecie spokojniejsi i bardziej szczęśliwi, wszystko czego potrzebujecie i tak możecie znaleźć w internecie.

Gość dqwldnqwldkqwd
na tvn trwają 15 minut najdluzej

Gość dqwldnqwldkqwd
tzn to i tak długo ,ale są 5 , 10 i 15 minutowe wlaśnie

Równiez zwrocilam na to uwage swego czasu, pamietam jak reklamy trwaly 5-10 min a teraz 15-20, na szczescie ja juz nie ogladam tv ale widze ze weszli juz wszedzie na youtube etc Kutasy :-)