Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23..//..

Czy zawsze po jakimś czasie związku facet zaczyna obrażać i wyzywać?

Polecane posty

Gość 23..//..

I to bez powodu? czy to normalne? I czepia się o jakieś bzdury? Wyzywa od głupich idiotek itp.

Gość dqwldnqwldkqwd
nie zawsze. miałam takiego jednego i naszczescie z nim nie jestem. inni tak nie robili nigdy.jak zaczna sie jakieś wyzwiska to trzeba zakonczyc znajomość i tyle ...

Gość jak takie coś się trafia
to po co być z takim agresorem?!? Zostawić i tyle! Zycie jest jedno, po co się męczyć z takim typem.

Gość Kamilka 22...........
mój czasem mnie wyzywa, ale potem zaraz przeprasza. A jak uderzył, dość lekko, to kupił mi kwiaty i bilety do kina. -)

Gość facet ktory wie i juz
zadaj sobia sama pytanie dlaczego on Cie nie szanuje? moze sama siebie nie szanujesz i poznawlasz sobie na takie zachowanie? z tresci wynika ze to nie pierwszy taki przypadek, wiec przyjrzyj sie sobie

Gość dqwldnqwldkqwd
Kamilka 22- to chyba prowokacja bo nie wierze ,ze sa takie idiotki co zadowala bilet do kina jako rekompensata za uderzenie :O

Gość dqwldnqwldkqwd
facet ktory wie i juz - Jeśli kobieta sie nie szanuje to z takim facetem nie zerwie. Ale nie kazdy facet taki jest jak autorki. Jesli sie na takiego trafi trzeba podziekować za znajomośc i juz

mój po 7 latach jeszcze nie zaczął, jest tak samo troskliwy i uprzejmy jak kiedyś :)

Gość Kamilka 22...........
dlaczego prowokacja? przeprosił przecież i przyżekł, że więcej tego nie zrobi.

Gość lalalaaaaaaaaaaaaaa
Moj były mnie tak traktował , niestety glupia z nim byłam ,az do momentu kiedy obrzydł mi tak bardzo ,ze nawet nie chciałam sie z nim calować nie mowiąc o seksie bo mnie napawał obrzydzeniem przez sowje zachowanie Ale dlugo to znosilam , wyzywanie najpierw od idiotek ,potem dziwek , kurw ..Głupia byłam ,ale juz sobie nigdy nie pozwole na takie traktowanie