Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donald rumsfeld

Od ilu lat samochód jest według was stary? 10? 15?

Polecane posty

Gość donald rumsfeld

hmm?

Gość starszy.sierzant
15 letni to juz bardzo stary juz tylko sie do niego doklada 10 letnim jeszcze mozna pojezdzic, stary, ale buda w miare atrakcyjna obecnie jezdze 6 letnim autem chce nim pojezdzic jeszcze 4 lata i zmieniac znow na jakiegos 3-4 latka

Gość latwo powiedziec,. ja kocham
mysle ze 15 lub wiecej. 10letni czyli z 2002 to calkiem calkiem. Moj jest 99 i nie uwazam go za starego

Gość latwo powiedziec,. ja kocham
e tam pierdzielisz. Ja nie dokladam do swojego normalne ksozty wynikające z eksploatacji - plyny, klocki, opony itp ostatnio wydalam kupe kasy na blachy ale to z racji stłuczki - co nie ma zwiazku przecież z wiekiem auta

Gość prawictwo pospolite126
stary to 20 letni .

Gość Mała czarna kawka 22
Ja mam opla astre sedan z instalacją gazową z 2000 i nic nie dokładam do niego. No ale tylko ja nim jeździłam od początku-z salonu był(ojciec go kupił-więc wiem co sie znim działo). Płacę tylko ubezpieczenie i przegląd -raz rozwaliłam zderzak i sie żarówka spaliła. Tak wszystko działa i sie nie psuje.

zalezy co rozumiemy pod pojęciem stary, są auta i auta.Na jednych po 10 latach będzie wychodziła korozja na innych nawet 15 lat pojeździsz i nic.Ja osobiście jeżdże autem z 2002 r i na chwile obecną nie mam zamiaru jeszcze zmienić, a nawet jakbym zmieniał to wybrałbym auto ok 4-5 letnie.Aby pojeździć ponownie 5-6 lat.10-12 latki są wg mnie OK :)

Moje auto ma 7 lat i wiecznie cos się w nim psuje, choć to podobno niepsująca się toyota. :o

Gość fssfsf
Chcąc przejść przez proces budowy domu sprawnie i bezproblemowo, warto wybrać usługi takie, jak budowa domów Warszawa. Są one profesjonalne i skuteczne. http://roslandomdesign.pl/