Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t4yitfrukjukj

Zobaczcie jakie dzisiaj widziałam ogłoszenia o pracę, szok

Polecane posty

Gość t4yitfrukjukj

Dzisiaj przeglądała ogłoszenia o pracę i już nie wiem czy pracodawcom się dupach poprzewracało ??? Ogłoszenie nr.1 Stanowisko: Pracownik magazynowy Zakres obowiązków: załadunek i rozładunek towaru, ocena stanu jakości towaru, drobne prace porządkowe Wymagania:wykształcenie min.średnie, kurs na wózek widłowy, znajomość języków angielski i niemiecki w stopniu komunikatywnym (koniecznie), dobra organizacja pracy, doświadczenie min rok na podobnym stanowisku Czas pracy: pn-sob 7-18 Wynagrodzenie:1500brutto/miesiąc Ogłoszenie nr.2 Stanowisko: Sprzedawca w sklepie z obuwiem Zakres obowiązku: Sprzedaż obuwia, wykładanie towaru, obsługa klientów w sklepie, rozliczanie towaru i zamawianie towaru Wymagania: wykształcenie min.średnie lub wyższe, doświadczenie na podobnym stanowisku, znajomoś języków czeski, niemiecki, angielski w stopniu komunikatywnym, miła aparycja, prawo jazdy kat,b Czas pracy: pn-nd praca na dwie zmiany 7-14, 14-20 Wynagrodzenie: 650zł/netto + premia Ogłoszenie nr.3 Stanowisko:Ubojowy rozdrabniacz Zakres obowiązku: praca przy rozbiórce mięsa, patroszenie, prace porządkowe na zakładzie Wymagania: wykształcenie zawodowe, średnie, chęć do pracy, osoby bez nałogów, język angielski w stopniu komunikatywnym Czas pracy:pn-pt w godzinach 7-16 Wynagrodzenie: 1360zł/ brutto Ja się pytam gdzie my kurwa żyjemy ?! A to tylko trzy ogłoszenia z setek które dzisiaj przeglądałam.Czy to jest normalne ???

Gość opoopopop
nie normalne - już choćby to pierwsze - to 66 godzin tygodniowo - ponad 1,5 etatu za 1500 zł brutto?" 1.500 brutto to minimalne wynagrodzenie na cały jeden etat, jak się ma 1,5 etatu (ponad) to płaca powinna być 1500 razy 1,5, czyli co najmniej 2.250 brutto.

Gość Taka wredna qqq
Nie, to nie jest normalne.

Gość jklop
w normalnym kraju to nienormalne, w nienormalnym kraju jakim jest PL to normalne

mi ostatnio proponowali pracę na stanowisku kierownika fermy bydła za 1.500, a to praca właściwie od rana do wieczora, umysłowa jak i fizyczna, no w twarz wyśmiałam, komu by się chciało dobrze prowadzic hodowle za takie marne grosze

Gość paninairo
Jesli umowa jest śmieciowa (a teraz tylko takie dają), to nie obowiązuje płaca minimalna.

Gość Zgłupieli zupełnie!
Jak znam życie to pewnie prace na umowy śmieciowe?! Prywaciarze kombinują jak mogą żeby jaknajwięcej nachapac się dla siebie kosztem ludzi! Zmniejszają składe ZUS, pisza umowy, w razie kontroli,tak jest każdego dnia.Urząd Skarbowy powinien zająć sie tymi oszustami.Przadnych przedsiebiorców wsadzaja do więzienia.Oszukańcy panoszą się!

Gość rasput1n
ja u jednego chuja pracowałem to mi kutas wystawił bezpłatny na 4 miesiące, nie wystawił świadectwa pracy a jak go zgłosiłem do PiPu to jeszcze się kutasia pała rzucał, że jak ja mu mogłem tak zrobić

Gość nie dużo
Mój syn skończył technikum,namawiałam go na studia dzienne nie chciał poszedł na zaoczne. I dupa śmieciowe zarobki,niech lepiej siedzi w domu niż ma tracić pól pensji na paliwo,może coś się trafi.Szkoda że nie jest kobietą ,bo jest praca w fajnym sklepie u rodziny za 2,5 i rzut beretem.

zamiast biznesmena zgłaszać do PiPu lepiej grzecznie spytać go, czy nie potrzebuje nowego lakieru w samochodzie. Skuteczność: 95%.

Gość hkfiredf
każdy pracodawca to skurwiel

Gość tomek 01
szukaj za 9 tys.

Gość hkfiredf
to jest kwadratura koła-wszedzie chca miec pracownika doswaidczeniem ale jak je zdobyc skoro nie chca zatrudnic bez doswuiadczenia? tak jak kiedys z meldunkiem -bez meldunku nie mozna bylo dostac pracy a zeby dostac meldunek trzeba bylo miec prace

Gość do odoby wyliczajacej
U mnie oferowali prace w sklepie za 6zeta brutto na godzine. Praca ciezka fizycznie, czesto po 11h:)Caly tydzien naturalnie, bo to galeria. Ja natomiast trafilam raz do hotelu, gdzie robilo sie wszystko.W sensie,ze trzy dni bylam pokojowa.pokojowa ogarniala pokoje 'w kant',czyscila kible,segregowala odpadki,odbierala transporty poscieli (wor 30 kg razy 10) i wnosila ja na 3 pietro, bo z windy korzystac nie wolno.Praca po 12 h za 7 zeta na umowie smieciowej. Jak pan dyrektor wpadl pokrzyczec i porzucac(a rzucal glownie z miesem) straszac,ze wszystkich,kurwa,pozwalnia to dostal moim fartuchem w twarz i juz mnie nie bylo.Dzwonil potem 4 razy,zebym wrocila. :o

Gość rasput1n
lakier i tak będzie miał nowy tylko za jakiś czas, zapomni i będzie nowy lakier

Gość hkfiredf
jeszcze gorsz e jest ze firmy komercyjn e-skurwiele - szukaja frajrów -hha wolontariuszy -choc wolontariat to pomaganie potrzebujacym - slzachetna idea a nie darmowe zapierdalanie n a skurwiela krwiopijce wyzyskiwacza-moto 2 kwiatki -jedna agencja reklamowa szukala copywruteta-wolontariusza - bezpaltnego wyrobnika a jako wynagrodzenie -po nie mniej niz 4 miesiach pracy -referencje -hhah i drugie portal sportowy poszukiwał dzieninikarza wolontariusza - a wynagrodzenie i umowa - po 5, 6 miasiacach robity darmowej -ciekawe czy znalezli jakiegos debila?

Gość mondeo
a te ogłoszenia to z polskich gazet ?

Gość hkfiredf
tak polskie firmy -masakra -ja za darmo to moglabym sie tylko zesrac a nie tyrac na skurwiela co mu szkoda kasy na pracownika -tylko debile ida na cos tkaiego -ma zasada -nic za adarmo

Gość hkfiredf
ci skuurwiee chyba mysla =-ze wyrobnicy wolontariusz e-to zyja powietrzem - ale dziwne ze w ogole kogos znajduja - bo ja za darmo moge tylko gówno zrobić

Gość mondeo
nie bój nie bój - z głodu kupy nie zrobisz...

Gość hkfiredf
ale zadna wolontariuszka - dla pracodawcow skuurwieli nigdy nie bylam i nie bede

Gość hkfiredf
ludzie pracuja tylko dla ksy tylko i wylacznie po to zeby zarobic na zycie -wiec tylko debile zgadzaja siena darmową harowke dla pracodawcow prywaciarzy skuurwieli

Gość hkfiredf
tylko kretyn robi cos za darmo dla pracodawcow skurwieli -oni kase maja a chca miec wyrobnika darmowego-np wiele oosb co lubi pisac chcialoby dorabiac se an roznych portalach co jest mnostwo ich -ale tam proponuja dziennikarstwo spoleczne czy wolontariat - za darmo pisac? hah a-ja za darmo moge tylko sie zesrac

Gość hkfiredf
nic za darmo dla obcych -to moja dewiza

Gość ffkdidl
za darmo sie mozn atylko zesrac- a wolontariat proponuja instytucje np teatry , muzea co maja kase na pracownikow- ja bym sie predzej zesrała niz cos za darmo dla obcych zrobila

Gość j.w
Wymagają angielskiego do patroszenia świnii. W d***ch im się poprzewracało.

Gość ffkdidl
najwiekszymi debilami s a ci -co ida do firm komercyjnych tyrac za darmo jako wolontariusz e-a potem spierdlaj i nastepny frajer-za darmo to sie mozna zesrac